3:2
(1:1)
18. T. Vodička
83. L. Dejmek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani dvě penaltky nestačily Žďáru k bodu...


Branky


40. J. Klokner , 55. P. Baláž , 75. P. Baláž - 18. T. Vodička , 83. L. Dejmek (p.)
0

K utkání se nedostavil delegovaný sudí a kdo jiný se mohl ujmout píšťalky než sám jednatel klubu Deštná. Pavel Kučera si počínal jako profík a s odřízením utkání neměl sebemenší problém.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nevalné úrovně začali lépe hosté a po čtvrthodině se také ujali vedení. Svou převahu mohli navýšit, bohužel Sliacký pohrdl velkou příležitostí a nařízený pokutový kop neproměnil. Domácí do poločasu trestali a šťastnou dorážkou vyrovnali.

Ve druhé půli Deštná nabrala obrátky a brzy se dočkala sladké odměny po dorážce Baláže. Po této brance upadla hra na delší dobu opět do letargie. Z té přišlo vysvobození v podobě třetí branky domácích, parádně se trefil kapitán Baláž. Hosté se však nechtěli smířit s prohrou a z penalty snížil na rozdíl jediné branky Dejmek. Drama se nekonalo, body zůstaly v Deštné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštná
Pavel Kučera - jednatel oddílu: Horko těžko jsme se na dnešní mač sešli. Navíc naši borci nechtěli chodit, natož běhat. Hosté disponovali hráči, kterým táhne k padesátce, ovšem po celý zápas z nich čišela chuť hrát. S výsledkem jsem spokojený, leč s výkonem hodný pralesní lize nikoli. Ještě že už je konec sezóny, nevím jak bychom dali sestavu na příště dohromady.

SK Horní Žďár
František Zwicker - předseda oddílu: Chleba se lámal po odpískání první penalty. Naše vedení jsme mohli navýšit, ale to co předvedl Pavel Sliacký si stále nedokážu vysvětlit. Brankář Stejskal již ležel u tyče a čekal na polštářek. Ten mu Pavel poslal v podobě míče a penaltu zahodil. Jinak se hrálo v dušičkové atmosféře, tomu odpovídalo i tempo hry. Musím pochválit hlavního rozhodčího - laika, který svým výkonem předčil některé delegované sudí v našich minulých utkáních.



Sestavy


TJ Sokol Deštná
F. Stejskal [-] - J. Hojer [-] , J. Klokner [-] , D. Aujezdecký [-] , M. Novotný [-] - F. Holec [-] , P. Baláž [-] , M. Šamal [-] - M. Svoboda [-] , R. Melzoch [-] , D. Šašek [-]

SK Horní Žďár
P. Fríd [-] - P. Kučera [-] , P. Vacek [-] , L. Čaloud [-] , S. Koranda [-] - L. Dejmek [-] , M. Novák [-] (68. M. Novák II [-] ) , M. Mikloš [-] , P. Sliacký [-] (78. V. Voráček [-] ) - J. Kos [-] , T. Vodička [-]

Hráči zápasu: F. Stejskal - T. Vodička .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.