Velenice zaskočily mistra z Včelnice


Branky


23. K. Janda , 73. J. Mikl , 89. P. Zemánek - 64. O. Blažek
0
Velenice jako první v této sezóně dokázaly porazit Včelnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   V prvním poločase hráli domácí zodpovědně zezadu. Hostům se do zabetonovaných zadních řad nedařilo pronikat a vytvářet si šance. Nebezpečnější dopředu byly Velenice. Slibné příležitosti neproměnili Janda ani Kopecký. Přesto se jako první dokázali prosadit domácí. Ve 23. minutě proměnil přímý kop Janda a byť možná Barva nemá úplně čisté svědomí domácí vedli 1:0. S tímto výsledkem odcházeli oba týmy do poločasové přestávky.

Velenice nepolevily a přidaly dvě branky

   Včelnice se snažila o výsledek poprat a ve druhém poločase vyrukovala na Velenice se třemi útočníky. Vyrovnání přinesla 64. minuta kdy po výhozu Barvy hosté zatáhli míč po levé straně dostali ho do vápna a Blažek mohl slavit, 1:1. Nerozhodný stav vydržel jen necelých deset minut. To si dal Mikl míč pod sebe a pohlednou střelou vrátil domácím vedení, 2:1. Hosté pak byli více na míči a dařilo se jim Velenice dostávat i pod tlak, ale jejich snaha povětšinou končila u šestnáctky. Ze snahy vyrovnat nakonec Včelnice inkasovala v samém závěru. V 89. minutě uzavřel na 3:1 čerstvě střídající Patrik Zemánek a připravil tak jistému vítězi soutěže vůbec první porážku v této sezóně. Velenice si výhrou polepšily na 21 bodů a v závěrečných dvou kolech mohou ještě uniknout sestupu.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér domácí ): První poločas jsme hráli dobře zezadu, měli víc ze hry a hosty nepustili k ohrožení brány. Měli jsme převahu i šance. Z ojedinělé akce soupeř vyrovnal. V závěru jsme se dostávali pod tlak, ale bylo to bez zakončení. Kluky musím pochválit za to, že jsme hráli to co jsme si řekli. Kdybychom takhle hráli od začátku nemusíme mít teď obavy ze sestupu. Dneska si zaslouží pochvalu stoper Srpek a útočník Janda.

TJ Nová Včelnice
Radek Vajda ( trenér hosté ): Velenice hráli zanďoura a my útočili do plných což nám nesedlo. Nedali jsme se přihrávku kopili nepřesnosti, zkrátka hrůza. Ve druhém poločase jsme hru otevřeli, hráli na tři útočníky a byli lepší a více na míči. Bohužel snad jediný světlý moment bylo vyrovnání Blažka. Porážka po tak dlouhé době nás samozřejmě mrzí. Dnes mohu pochválit snad jen Nebeského za bojovnost.



Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.