Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice si poradila s Lomnicí a slaví vítězství v soutěži


0
Výhra zajistila Včelnici postup
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

   V případě výhry by domácí získali nedostižný 13ti bodový náskok na druhou Bystřici a tři kola před koncem mohli slavit se slušnou diváckou návštěvou vytoužený postup. Od úvodního hvizdu byla Včelnice více na míči a byla i nebezpečnějším týmem. Jediná branka prvního poločasu padla ve 23. minutě, když Bednář posunul míč Nebeského jenž se dokázal uvolnit a střelou kolem Bočka otevřel skóre, 1:0. Lomnice se do mnoha šancí nedostávala a pokud ano Holický si poradil. Domácí gól nakopl a vytvořili si několik velmi nadějných příležitostí. Akcie hostů držel skvělými zákroky Boček. K poločasové přestávce se tedy odcházelo za stavu 1:0.

Pojistka až v závěru

   Druhý poločas začali domácí trochu rozpačitě. Hosté nejen, že toho nedokázali využít, ale v 53. minutě inkasovali podruhé. To kapitán Bednář ve vápně vystřelil na dlouhou tyč a bylo to 2:0. Lomnici svitla naděje v 71. minutě. Holickému nevyšel výkop, který dopadl k nohám Mikuláštíka a ten nabídnutou šanci využil a snížil na 2:1. Včelnice si vítězství pojistila v 86. minutě. Po několika přihrávkách střílel Petráš ovšem trefil jen tyč hostující branky. Od ní se však míč odrazil k Bednářovi jenž do poloodkryté brány skóroval, 3:1. Pár minut před koncem už diváci mohli slavit postup do 1.A.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Od 1. minuty jsme chtěli jít za svým a rozhodnout už v prvním poločase abychom měli klid. Protože poslední kola mohou být všelijaká a také kvůli divákům, kterých přišlo hodně. Od začátku jsme měli míč pod kontrolou. Po úvodním gólu jsme měli snad čtyři tutovky, ale gólman Boček předváděl až neskutečné zákroky. Až na rozpačitý vstup do druhé půle jsme ve zbytku zápasu dominovali. Hráčem zápasu byl Bednář, který dva góly dal a na jeden přihrál. Je to asi odborník na Lomnici, protože rozhodl i podzimní zápas s ní.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér hosté ): Předem chci Včelnici popřát k postupu, výsledky hovoří jasně. K samotnému zápasu není moc co říci. Příliš fotbalové krásy nepobral, domácí chtěli už slavit a podle toho to také vypadalo a dopadlo. My jsme, jak už je u nás zvykem, neproměnili 4 tutovky a bez gólů se vyhrát nedá. Hráčem zápasu z naší strany byl Čáp.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] , L. Šlapanský [-] , Z. Didek [-] (65. M. Hornát [-] ) , O. Blažek [-] - D. Tuček [-] (78. L. Holec [-] ) , V. Hornát [-] (46. S. Pacholík [-] ) , T. Mareš [-] , M. Petráš [-] - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-] -

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - M. Zákostelecký [-] , L. Čáp [-] , M. Šachl [-] , D. Štěcha [-] - M. Šálený [-] (81. M. Dušák [-] ) , P. Řehoř [-] (65. T. Lisko [-] ) , M. Bubal [-] , P. Pancíř [-] - V. Mikuláštík [-] (88. T. Novák [-] ) , V. Kaštánek [-] -

ŽK: 85. O. Blažek - 27. M. Šachl .
Hráči zápasu: D. Bednář - L. Čáp .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Slepička Vít - ERNST Martin, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.