2:3
(2:1)
20. V. Habr (p.)
73. V. Bastl
80. V. Habr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice ztratila slibně rozehraný zápas s Třeběticemi


Branky


14. J. Holej , 39. V. Bašta - 20. V. Habr (p.) , 73. V. Bastl , 80. V. Habr
0
Třebětice otočily zápas se Stropnicí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Stropnice lepší

   V úvodních minutách se mnoho fotbalového nedělo. Za zmínku stojí až centr Szypuly z 10. minuty, který skončil o kousek vedle. O 3. minuty později se po autu dostal míč k Vlastimilu Baštovi, který se protáhl po lajně a jeho střílený centr dopravil za záda Havlíka kapitán Holej, 1:0. Hosté se osmělili až po čtvrthodině, kdy jejich rohový kop propadl vápnem, ale Vojtěch Bastl mířil hodně mimo. Za minutu už Chvátal svojí střelou způsobil domácímu gólmanovi problémy a byl z toho roh. Vzápětí se míčem znovu dostal do vápna Vlastimil Bašta, vystřelil, ale trefil jen svého spoluhráče Tošnera. Ve 20. minutě se na vápně otočil Vojtěch Habr, ale jeho pokus dolétl jen ke spoluhráči na hranici ofsajdu, který byl faulován Haňurem. Nařízenou penaltu Vojtěch Habr proměnil, i když si Josefík na míč sáhl. V další šanci se po Holejově standartce ocitl Szypula ovšem tečoval míč mimo. O pár chvil později mířil Holej z přímáku z úctyhodné vzdálenosti o kousek vedle. Poté zkoušel štěstí Vojtěch Bastl, ale jeho střelu z úhlu Josefík vytěsnil. Po půlhodině hry přišla možná klíčová situace zápasu. Kdo jiný než Vlastimil Bašta se proháčkoval do vápna, udělal kliku brankářovi, ale místo zakončení přihrál Michaelu Baštovi, který ovšem snad ze dvou metrů branku trestuhodně překopl. Ve 38. minutě Haňurovi střela z dálky příliš nesedla. Gólman Havlík tento pokus se štěstím nohou vyrazil alespoň na roh. Ten rozehrál Holej a Vlastimil Bašta vrátil domácím vedení, 2:1.

Stropnice darovala výhru Třeběticím

   Ve druhém poločase se karta obrátila. Stropnice se do šancí moc nedostávala a míče prakticky jen odkopávala dopředu. Už v 1. minutě pálil jedovatě Vojtěch Habr jen těsně nad. Stejný hráč se o chvíli později dokázal uvolnit a našel centrem Vojtěcha Bastla jenž ovšem mířil mimo. V 52. minutě skončila hlavička Vojtěcha Habra po dlouhém autu na horní síti domácí branky. Potom se připomněli i domácí. Holejova standartka prolétla kousek mimo. Holejův roh a zakončení domácích odkopával z prázdné brány hostující bek. Sólo Vlastimila Bašty z půlky hřiště a následný dloubák gól také nepřineslo. Vojtěch Habr vyslal do křídla Vojtěcha Bastla, ale jeho přízemní střela skončila mimo branku. Podobně jako zakončení hostů ve skluzu po autu. V 71. minutě hosté pláchli po lajně odcentrovali a následně Vojtěch Bastl míč vrátili před bránu kde ho Staněk z nelehké pozice napálil do vlastní sítě, 2:2. O deset minut později se Vojtěch Habr na vápně zbavil obránců a prostřelil Josefíka, 2:3. Stropnice tak zůstává na posledním místě tabulky a naděje na záchranu se jí začíná vzdalovat.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): První poločas jsme odehráli docela solidně. Dali jsme dvě branky a vytvořili si i dost šancí, na to abychom šli do kabin s větším, než jednogólovým náskokem. Bohužel jsme byli v koncovce málo důrazní. Druhá půle už vyzněla lépe pro hosty. Vyrovnávací gól jim dal křídla a najednou jich bylo plné hřiště. Byli všude o krok dříve a vyhrávali prakticky všechny osobní souboje. Nám evidentně došla šťáva a nestíhali jsme fyzicky. Bylo jen otázkou času kdy dostaneme další branky. Situace, co se týče našeho setrvání v soutěži je kritická. Hráčem utkání z naší strany je Bašta Vlastimil. Zařídil obě branky a další šance spoluhráčům dokázal připravit.

FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu hosté ): První poločas jsme zaslouženě prohráli a mohlo to být i o více než jeden gól. Nějakých 15. minut druhé půle jsme dělali chyby v obraně. Pak mi přišlo, že domácí už jen šlapou vodu a věřil jsem tomu, že nemůžeme prohrát. S výhrou jsem spokojený s tím ostatním už moc ne. Zápas bych svou úrovní viděl někde na pomezí okresu a 1.B. Dneska bych pochválil Vojtěcha Bastla.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Jindra [-] , M. Koktavý [-] , J. Haňur [-] (64. R. Valíček [-] ) , V. Bušta [-] (46. Z. Staněk [-] ) - M. Bašta [-] , J. Holej [-] , R. Tříska [-] , D. Szypula [-] - V. Bašta [-] , M. Tošner [-] (46. C. Silva [-] ) -

FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Havlík [-] (77. J. Dolák [-] ) , P. Bastl [-] , J. Habr [-] , V. Zejda [-] - V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] , P. Kelbler [-] (63. V. Novák [-] ) , P. Švarc [-] - R. Sevelda [-] (46. J. Chvátal [-] ) , V. Habr [-] -

ŽK: 19. J. Haňur , 90. M. Koktavý .
Hráči zápasu: V. Bašta - V. Bastl .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - ŽUREK Roman, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.