Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice si po přestřelce rozdělily body s Lomnicí


Branky


0
Derby Břilic s Lomnicí bez vítěze
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a dvě penalty

   Derby Břilic s Lomnicí svedlo dva týmy z rozdílnými starostmi v tabulce. Samotný zápas provázel poměrně nepříjemný vítr. Úvod vyšel lépe hostům. Už ve 2. minutě poslal Lomnici do vedení Mikuláštík, 0:1. Vyrovnání přinesla 22. minuta. Redžepi se ujal přímého kopu a udělal radost domácím příznivcům, 1:1. Po pěti minutách hry si hosté vzali vedení zpět. Ve vápně byl faulovaný Mikuláštík Kopeckým a Lomnice zahrávala penaltu. Nabízenou příležitostí nepohrdl Pancíř a hosté znovu vedli, 1:2. Ve 38. minutě se ovšem faulem na Fraňka provinili ve vápně i hosté a také Břilice zahrávaly pokutový kop. I Redžepi situaci zvládl a bylo vyrovnáno, 2:2. V závěru půle se ještě velké šanci ocitl Franěk, ale Boček dokázal vytěsnit na roh, po kterém hlavičkoval Kopecký mimo. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 2:2.

Vedení Břilic Lomnice v závěru smázla

   Domácí chtěli urvat všechny body a začali druhé dějství aktivněji. To se po hodině hry podařilo zúročit Kondrasovi jenž poprvé v utkání poslal domácí do vedení, 3:2. Vedení mohl pojistit například střídající Průcha, ale jeho pokus mířil jen do tyče a od té ven z branky. V závěru zápasu dokázali hosté vyrovnat. V 84. minutě znamenal gól Kaštánka konečnou remízu 3:3. Derby tak skončilo dělbou bodů.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Pro nás opět další smolný zápas, který jsme mohli a hlavně měli vyhrát. Lomnice sice dala již ve druhé minutě po naší individuální chybě gól, který vstřelil Mikuláštík, ale nám se podařilo srovnat ve 22. minutě zásluhou Redžepiho z trestného kopu. O pět minut později, po našem nedůsledném obsazování hráčů, se do vápna prosmýkl Mikuláštík, kterého fauloval Kopecký a z nařízené penalty Pancíř dal na 1:2. V 38. minutě byl faulován ve vápně hostí Franěk a Redžepi z nařízené penalty opět srovnal na 2:2. Poté jsme měli ještě dvě obrovské šance, kdy šel sám na branku Franěk, ale brankář hostí vyrazil na roh. Po zahrání rohu pak hlavičkoval Kopecký těsně vedle a poločasové skóre se tak již nezměnilo. Ve druhé půlce jsme byli aktivnější a po několika šancích se podařilo Kodrasovi dostat nás v 61. minutě do vedení. 3:2. Potom měl dvě velké šance střídající Průcha, jenže od tyče se míč odrazil podél branky ven. Když už se zdálo, že máme zápas pod kontrolou a dovedeme ho k vítězství, přišla jako blesk z čistého nebe šance hostů, kterou v 84. minutě proměnil Kaštánek. Nedokážeme se vyvarovat hloupých chyb, které sráží náš výkon dolů a stojí nás body. Příští víkend jedeme do Včelnice, kde se musíme poprat o slušný výsledek, což bude ohromně těžké, ale nám již nic jiného nezbývá.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér hosté ): I když by se dle výsledku mohlo zdát, že se hrál hezký fotbal, opak byl pravdou. Hrálo se za silného větru a i když to hodně ovlivňovalo hru, tak hráči obou mužstev drželi míč většinu utkání ve vzduchu. Z našich hráčů zahráli dobře Mikuláštík a Čáp, ostatní zaostávali hodně za svými možnostmi. Od nás to byl nejhorší výkon jara a přesto to Břilicím s 5 pendly z Třeboňského Áčka stačilo jen na remízu, která odpovídá dění na hřišti.



Sestavy


Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kopecký [-] , P. Voborský [-] (86. J. Veselý [-] ) , P. Tůma [-] , M. Flaška [-] - M. Kodras [-] , J. Matoušek [-] , R. Kroupa [-] , M. Franěk [-] - I. Redžepi [-] (82. S. Čutka [-] ) , J. Kolář [-] (60. M. Průcha [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - P. Heger [-] , M. Zákostelecký [-] , D. Štěcha [-] , M. Bubal [-] (51. P. Krejník [-] ) - P. Pancíř [-] , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] (82. M. Dušák [-] ) , L. Čáp [-] - V. Mikuláštík [-] , V. Kaštánek [-] -

Hráči zápasu: L. Čáp .
Místo: Břilice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Klimeš Jiří - KOVAŘÍK Zdeněk, JANN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.