1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novák vystřelil Roudnému tři body


Branky


0

Bavorovice tento víkend zajížděly na hřiště Roudného, kde je nečekalo nic jednoduchého, jelikož domácí se prezentují kvalitním kombinačním fotbalem. Navíc hosté mají problémy se střílením gólů, což se nakonec potvrdilo i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvolaná penalta...

V Roudném bylo k vidění poměrně vyrovnané utkání, ve kterém domácí možná poněkud častěji drželi míč na svých kopačkách a snažili se o kombinační hru, ale jejich útočné snahy většinou končili na hranici pokutového území hostů a domácím se do žádného vážnějšího zakončení dostat nedařilo. Naproti tomu hosté z Bavorovic se snažili podnikat nebezpečné protiútoky a v první pětačtyřicetiminutovce byli jen kousíček od vedoucí branky, když byla nejprve hlavním arbitrem zápasu nařízena v jejich prospěch penalta, která však byla k velkému zklamání hostí po dohodě s asistentem rozhodčího odvolána. Skóre se tak v prvním poločase neměnilo ani na jedné straně hřiště a do šaten se o poločasové přestávce odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Novák rozhodl parádní střelou do šibenice...

Ve druhém poločase udělal domácí trenér několik změn v sestavě a hra se ještě více oživila. V 52. minutě mohli Roudenští poprvé v zápase slavit. Po individuální akci se přímo parádně trefil Tomáš Novák, když svou povedenou křížnou střelou vymetl pavouky v šibenici Sýkorovy svatyně, 1:0. Po inkasované brance se hosté snažili o vyrovnání, ale veškeré jejich útočné snažení končilo buď na pozorné a kompaktní domácí obraně nebo v rukavicích brankáře Korandy. Toho nedokázali hostující fotbalisté překonat po celých devadesát minut a po závěrečném hvizdu mohli domácí slavit tříbodový zisk po těsném vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Hráli jsme u favorita vyrovnané utkání. Těsně před poločasem ukázal rozhodčí na penaltu v náš prospěch, ale na popud asistenta jí zase odvolal. Ve druhém poločase jsme dostali po krásné střele do šibenice gól. Poté jsme měli herní převahu a snažili se o vstřelení branky, ale brankář a obrana soupeře nás skórovat nenechala a tak jsme těsně prohráli. Opět se projevila naše slabina, kdy prostě nedáme branku a tím pádem nebodujeme. Utkání jsme začali dobře, kombinovali jsme a drželi míč, ale bohužel pouze po vápno a nebyli jsme schopni se dostat do zakončení. Sice jsme měli územní převahu, ale hosté hráli na brejky a paradoxně mohli jít do vedení oni. Po pauze a vystřídání jsme už byli více nebezpeční a z jedné individuální akce Tomáš Nováku jsme šli krásnou křížnou střelou do vedení. Hru jsme pak kontrolovali a zápas dovedli do vítězného konce.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Hráli jsme u favorita vyrovnané utkání. Těsně před poločasem ukázal rozhodčí na penaltu v náš prospěch, ale na popud asistenta jí zase odvolal. Ve druhém poločase jsme dostali po krásné střele do šibenice gól. Poté jsme měli herní převahu a snažili se o vstřelení branky, ale brankář a obrana soupeře nás skórovat nenechala a tak jsme těsně prohráli. Opět se projevila naše slabina, kdy prostě nedáme branku a tím pádem nebodujeme.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Otepka [-] , M. Strapáč [-] , F. Matoušek [-] , F. Mrzena [-] , A. Trejbal [-] (57. M. Bartizal [-] ) , S. Kubeš [-] , J. Vopelka [-] , F. Vávra [-] (46. F. Šantrůček [-] ) , T. Troup [-] (57. P. Fux [-] ) , F. Řehák [-] (46. T. Novák [-] )

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - R. Hanousek [-] , P. Hadač [-] , D. Koláček [-] - P. Kolda [-] , L. Chaloupka [-] , T. Kučera [-] , J. Martiš [-] , D. Novák [-] - P. Babka [-] , D. Granov [-]

ŽK: 38. S. Kubeš , 80. F. Mrzena - 33. D. Granov , 55. L. Chaloupka , 77. R. Hanousek , 89. D. Koláček . ČK: 88. S. Kubeš .
Místo: Roudné. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kroutl Vít - KOMZÁK Zdeněk, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.