0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bavorovicích se hrálo bez gólu


Branky


0

Další záchranářský souboj byl k vidění v sobotním dopoledni na hřišti Bavorovic, které přivítaly kaplický Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí museli během chvíle sáhnout ke třem střídáním...

Pro oba týmy se jednalo o důležitý zápas v bojích o záchranu a jak domácí, tak i hosté určitě pomýšleli na tříbodový zisk. O něco více ze hry měli v průběhu první pětačtyřicetiminutovky domácí, kteří měli častěji míč na svých kopačkách, ale tato herní převaha se Bavorovicím ve vedoucí gól přetavit nedařila. Na druhé straně hosté zahrozili z několika protiútoků, avšak ani oni míč za záda domácího brankáře Sýkory dostat nedokázali. Vinou zranění musel domácí trenér Franěk během prvním patnácti minut hry sáhnout hned ke třem vynuceným střídáním, když se postupně zranili Kováčik, Trnka a Kolda. V prvním poločase čekali diváci na gól marně a do šaten se o poločasové přestávce odcházelo za stejného stavu, jakým zápas začal tedy 0:0.

Gólu se diváci nedočkali...

Průběh druhého poločasu byl hodně podobný půli první. Oba týmy si dokázaly vytvořit několik slibných příležitostí ke vstřelení branky, ale vždy zůstalo jen u pokusu a míč se v síti nezatřepetal ani na jedné straně hřiště. Domácí si vypracovali hned několik standardních situací v blízkosti šestnáctky hostů, ale pozornou kaplickou obranu se jim překvapit a překonat nepodařilo, a i proto zůstávalo skóre zápasu neměnné. A beze změny vydrželo nakonec po celých devadesát minut hry. Oba týmy si tedy nakonec body spravedlivě rozdělili za bezbrankovou remízu 0:0 a uvidíme, jak si povedou v příštím kole, kdy na Bavorovice čeká nebezpečné Roudné a Kaplice se v derby utká na svém hřišti s Větřním.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Důležité utkání s Kaplicí skončilo bez branek. Měli jsme herní převahu, ale jako obvykle se nám nepodařilo vstřelit branku. Hosté hrozili z protiútoků. Bylo to utkání bez větších faulů a i přesto, že šlo o hodně, tak se hrálo v duchu fair play. Ani jedno mužstvo však nedokázalo vstřelit gól, i když šance byli. Například my jsme zahrávali několik slibných trestňáků okolo šestnáctky, ale nedokázali jsme dobře organizovanou obranu soupeře překonat. Ztratili jsme doma další dva body. Měli jsme i trochu smůlu, protože v 8. minutě se nám zranil Kováčik, v 10. Trnka a ve 12. Kolda, takže jsme během patnácti minut třikrát střídali a do zápasu museli naskočit dorostenci.

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: V duelu, ve kterém se střetly týmy bojující o záchranu, chtěl naplno zabodovat jak domácí Mariner, tak i hostující Spartak. Zápas samotný příliš fotbalové krásy nepobral. Hra se odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami bez gólových příležitostí před jednou či druhou brankou. A tak se nebylo ani čemu divit, že přítomní diváci v prvním poločase na gól čekali marně. Bavorovičtí museli už v průběhu prvního dějství sáhnout ke třem změnám v sestavě, když zkušené Kováčika s Trnkou už během prvních dvaceti minut na hřišti nahradili dorostenci Šimek s Fraňkem. I hostující sestava byla prošpikována věkem ještě mládežníky. V základní sestavě hostující Kaplice jich bylo rovnou kvarteto. Obraz hry se pak nezměnil ani po patnáctiminutové přestávce. I nadále se hra odehrávala převážně ve středu hřiště a gólových příležitostí aby člověk pohledal. Minuty ubíhaly a skóre zůstávalo bezbrankové. I přes některé náznaky šancí, diváci gól neviděli a týmy si body rozdělily rovnoměrným dílem. V dané situaci může být pro oba bod málo, ale může také mít cenu záchrany.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - P. Hadač [-] , J. Trnka [-] (19. D. Franěk [-] ) , T. Koranda [-] , D. Koláček [-] - P. Kolda [-] (46. J. Smejkal [-] ) , J. Martiš [-] , D. Novák [-] , T. Kučera [-] - M. Kováčik [-] (12. F. Šimek [-] ) , D. Granov [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - D. Smolen [-] , V. Kuchař [-] , F. Marek [-] (80. F. Sulzer [-] ) , P. Hošek [-] , P. Janura [-] , T. Valiček [-] , T. Sedláček [-] , R. Řežáb [-] , R. Daniel [-] , J. Gondek [-]

ŽK: 65. D. Franěk - 55. P. Hošek , 62. T. Sedláček , 83. P. Janura .
Hráči zápasu: T. Kučera , D. Novák .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Roman - FORMÁNEK Luboš, AMBROŽOVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.