Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři zásahy Cifreunda vynesly Větřní tři body!


Branky


0

Uplynulý víkend proti sobě svedl dva týmy ze spodních pater tabulky bojující o záchranu v soutěži. Domácí Větřní na svém hřišti přivítalo Bavorovice a zápas se proměnil v galapředstavení dua Cifreund a Weinhard.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase góly nepadaly...

První poločas příliš mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Hra byla poněkud nepřesná a kostrbatá. Nejspíše to bylo zapříčiněno tím, že pro oba týmy se jednalo o velmi důležitý zápas, ve kterém se hrálo, jak se říká, o šest bodů. Ani jednomu ze soupeřících celků se nedařilo dotáhnout své útočné snahy do zdárného gólového konce a skóre zápasu tak zůstávalo stále neměnné. A beze změny vydržel nakonec ukazatel skóre až do poločasové přestávky. První pětačtyřicetiminutovka tedy skončila stejným výsledkem, jakým zápas začal a oba týmy tak mohly v šatnách spřádat plány, jak vyzrají na svého rivala v dějství druhém.

Cifreund se čtyřikrát přihlásil o slovo a bylo hotovo...

Lépe nejspíš využili poločasové přestávky domácí, kteří hned po zahájení druhého poločasu začali úřadovat. Ve 47. minutě otevřel zápasový a zároveň i svůj gólový účet Cifreund, který se prosadil po přihrávce Weinharda. Sotva se hosté oklepali z úvodní branky, udeřili domácí podruhé a znovu to byl Cifreund, kdo si v 50. minutě připsal další gólový zářez a opět po asistenci Weinharda. Cifreund však stále neměl dost a během sedmi minut se mu podařilo završit hattrick, když v 54. minutě poslal Větřní již do třígólového trháku, jak jinak než po spolupráci s Weinhardem. Někdo by se s hattrickem spokojil, jiný ne. V 60. minutě se střelec Cifreund přihlásil o slovo počtvrté a domácí mohli oslavovat dalšího kanonýra ve svém dresu, mimochodem, hádejte, kdo na gól přihrál... Hosté stačili v 80. minutě pouze snížit na 4:1 zásluhou Kováčika.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas s Baovorvicemi jsme zvládli za tři body, což je pro nás klíčové. První poločas byl hodně kostrbatý. Nehráli jsme to, co jsme si řekli, komplikovali jsme si hru a byli jsme nervózní, což bylo patrné z mnohých nepřesností. Myslím si, že diváky předváděná hra asi těšit nemohla, ale to tak někdy bývá, především když se pro oba týmy jedná o hodně důležitý zápas. O poločase jsme si řekli, co musíme hrát a co zlepšit. Během třinácti minut dal Cifreund čtyři góly po nahrávkách Weinharda. Konečně jsem k sobě našel druhého útočníka. Sice je tomu klukovi asi třináct let, ale klobouk dolů. Po čtvrtém gólu musel správce rychle zavřít všechny brány v areálu, aby neutekl při oslavách až na sousední Světlík (smích). Myslím, že se jedná o jasného adepta na hráče kola. Dal čtyři góly a navíc se na něm vyfauloval za červenou kartu i jeden z bavorovických hráčů, takže velká paráda. Po zápase se s nikým nebavil, čekal asi hodně telefonátů od Vrby, Mourinha atd. (smích). Vyhráli jsme zcela zaslouženě. První poločas byl sice špatný, ale druhý již byl v naší plné režii. Důležité vítězství. Teď nás čekají ještě čtyři kola, kde se bude všechno lámat. Věříme, že na konci sezóny budeme mimo sestupové pásmo.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Ve Větřní jsme sehráli první poločas perfektně. Hráli jsme vyrovnanou partii, jenže hned v úvodu druhého poločasu jsme dostali polomastní gól a tím se nám náš systém sesypal. Během několika dalších minut jsme inkasovali ještě třikrát a bylo rozhodnuto. Navíc jsme dohrávali po vyloučení v deseti. Jediným kladem byl fakt, že za nás hráli tři dorostenci, kteří se tak připravují na mužský fotbal. Větřní nás přehrálo v koncovce. My jsme se do větších šancí nedostali, takže vítězství domácích bylo zasloužené. Výborně hrál Weinhard a střelec branek Cifreund. Tato dvojice rozhodla celé utkání.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] (86. M. Dobrovodský [-] ) - M. Pils [-] , R. Weinhard [-] , O. Dvořáček [-] , M. Dychtl [-] (81. M. Jílek [-] ) , Z. Ginzel [-] (67. J. Dušek [-] ) , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] (74. J. Šustr [-] ) , J. Cifreund [-] (84. M. Vegeš [-] ) , J. Skok [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - P. Hadač [-] , D. Granov [-] , D. Koláček [-] - P. Gondek [-] (58. D. Franěk [-] ) , P. Kolda [-] (78. D. Kouba [-] ) , R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] , J. Martiš [-] - P. Babka [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 70. J. Skok . ČK: 59. R. Hanousek .
Hráči zápasu: J. Cifreund , R. Weinhard .
Místo: Větřní. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - NEDVĚD Petr, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.