2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podruhé už Čtyrák proti Roudnému vyrovnat nedokázal


Branky


0

V horkém sobotním odpoledni přivítalo Roudné na svém hřišti tým SK Čtyři Dvory. Hrálo se poměrně vyrovnané utkání, na jehož konci se nakonec z tříbodového zisku radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli vyrovnat...

Na výborně připraveném roudenském trávníku měli o něco více ze hry v první pětačtyřicetiminutovce zápasu hosté, kteří lépe kombinovali a drželi častěji míč na svých kopačkách. Ale fotbal se hraje na góly, což brzy ukázali domácí. Ti se dostali do první velké šance zhruba v 15. minutě, kdy chybnou malou domů vystihl jeden z roudenských útočníků, kličkou se zbavil i vyběhnuvšího brankáře, ale díky včasnému návratu hostujícího stopera nedokázali domácí doslova z brankové čáry míč propasírovat do sítě. To se jim však podařilo za několik minut. Ve 24. minutě dostalo Roudné výhodu standardní situace od postranní čáry v blízkosti šestnácky hostů, centrovaný míč přizvedl před brankářem spičkou kopačky Kubeša a domácí se mohli radovat, 1:0. S tímto stavem se však Čtyrák nehodlal smířit a ve 29. minutě bylo vyrovnáno. Po pěkné kombinaci ve středu hřiště vybídl Klíma pohotovou přihrávkou do vápna Janečka, který s míčem přilepeným k pravé kopačce obešel domácího brankáře a srovnal stav utkání na 1:1. Ve zbývajících minutách první půle měli stále větší procento držení míče hosté, díky čemuž se dokázali dostat i do několika dalších slibných šancí, ale ani jednu z nich však využít nedokázali. I domácí mohli jít znovu do vedení, když utěšenou nebezpečnou střelu zlikvidoval dobrým zákrokem gólman sobolík a následnou dorážku nedokázal dobíhající roudenský útočník usměrnit do odkryté brány. Do šaten se tak o poločasové přestávce odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Domácí si své vedení pohlídali...

V úvodu druhého poločasu převzali iniciativu na své kopačky domácí a odměnou jim byla druhá branka. Ve 49. minutě se od pravé autové čáry hbitě prosmýkl do vápna Vávra a ke skórování do odkryté brány vyzval Trejbala, který jeho nabídkou nepohrdl, 2:1 pro domácí. Hostům nezbývalo nic jiného, než se znovu pokusit o vyrovnání, ale jejich hra byla plná nepřesností a celkově vázla kombinace. Po učebnicové přihrávce Staňka sice Janeček překonal podruhé v zápase brankáře Bartizala, ale branka nebyla k velké nelibosti hostů uznána z důvodu zdviženého praporku pomezního rozhodčího. Domácí si ve druhém dějství své jednobrankové vedení hlídali a oproti prvnímu poločasu byla hra poměrně rozkouskouvaná častími přerušeními, což také hrálo Roudnému do karet, jelikož se nemuseli hnát bezhlavě do útoku. Ani jeden z týmů se již nakonec ve zbývajících minutách utkání prosadit nedokázal a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra mohli domácí slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Pro nás velmi důležitý zápas v domácím prostředí, který jsme zvládli za tři body. Hosté mají velmi kvalitní kádr a také to v první půli potvrzovali, když měli více ze hry, ale paradoxně jsme to byli my, kdo šle do vedení 1:0 po standardní situaci. Hosté ale brzy po našich chybách ve středu hřiště srovnali po pěkné kombinaci. V první půli nám chyběl pohyb a nasazení. I přesto jsme si vypracovali ještě dvě 100% šance, ale bohužel jsme v zakončení selhali. Do druhé půle jsme hru oživili hned třemi střídáními najednou a na hře to bylo okamžitě znát. Hráli jsme aktivně a po vedoucím gólu na 2:1 jsme to byli zase my, kdo měl více ze hry. Zápas jsme kontrolovali a hosty nepouštěli do vážnějších šancí. Za druhou půli musím kluky pochválit za snahu uhrát vítězství. Jsme spokojený s body, ale méně už s předvedenou hrou hlavně v první půli. Pevně věřím, že se do dalších zápasů více zklidníme a předvedeme i více fotbalových momentů. Poděkování patří i divákům, kteří přišli v hojném počtu.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Věděli jsme, že v Roudném nás nečeká nic lehkého. Inkasovali jsme sice jako první, ale záhy se nám podařilo po dobré kombinaci vyrovnat. Hned v úvodu druhého poločasu nám však domácí znovu odskočili na rozdíl jedné branky, na kterou se nám již odpovědět bohužel nepodařilo. Po celkem slušném výkonu v prvním poločase jsme se již nedokázali dostat dostatečně do hry a ztratili jsme další body.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - M. Průcha [-] , F. Král [-] , M. Strapáč [-] (66. F. Matoušek [-] ) , L. Vávra [-] (89. L. Koranda [-] ) , A. Trejbal [-] , S. Kubeš [-] (46. D. Rottenborn [-] ) , J. Vopelka [-] (46. D. Samek [-] ) , F. Vávra [-] , T. Troup [-] (46. J. Matoušek [-] ) , F. Řehák [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Salva [-] , V. Slepička [-] , D. Maruška [-] (75. V. Vejvar [-] ) , P. Váňa [-] , T. Vajo [-] (77. M. Matušek [-] ) , M. Staněk [-] , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] , P. Janeček [-] , M. Klíma [-]

ŽK: 42. T. Troup , 85. M. Průcha , 88. F. Matoušek , 90. L. Koranda - 64. P. Sobolík , 68. M. Klíma , 80. J. Příhoda .
Hráči zápasu: M. Bartizal , L. Vávra - T. Valta , P. Janeček .
Místo: Roudné. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - KROUTL Vít, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.