Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodně nečekaná ztráta Dobré Vody!


Branky


0

Po dvou předchozích porážkách Dobré Vody mnozí věřili, že v domácím zápase s Ledenicemi se podzimní mistr vrátí zpět na vítěznou vlnu, ale opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Své vedení domácí neudrželi...

Ledeničtí určitě přijížděli na hřiště Dobré Vody s tím, že nemají opravdu co ztratit a pokusí se papírového favorita o nějaký ten bod obrat. Naproti tomu na lavičce domácích došlo k trenérské výměně, a pokud se chtěli dobrovodští fotbalisté vrátit zpět do boje o první místo, museli po předešlých dvou ztrátách bezpodmínečně zabrat. Úvod prvního poločasu gólově bohatý rozhodně nebyl, ale jeho závěr to divákům vynahradil. Jako první se do vedení dostali domácí. O branku na 1:0 se postaral po svém sólovém úniku Štyer. Následně se smolně zranil dobrovodský defenzivní záložník Choboda, který až do té doby bedlivě střežil a znepříjemňoval život špílmachrovi hostů Kadlecovi. Ten tak získal více prostoru a mohl lépe režírovat hru svého týmu. Ve 44. minutě přispěchaly před poločasovou přestávkou Ledenice s vyrovnáním, když se po rohovém kopu prosadil Hrubý. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Hosté dokonali obrat...

V 63. minutě druhé pětačtyřicetiminutovky se hosté poprvé v zápase ujali vedení. O gól na 1:2 se postaral z parádního přímého kopu, který vymetl všechny pavouky v šibenice domácí branky, Pavlík. Sotva domácí zjistili, že prohrávají, museli lovit míč ze své sítě znovu. V 65. minutě zvyšoval z brejku již na 1:3 z pohledu hostů útočník Winkler. Dobrou Vodu vrátil kontaktní brankou zpět do hry znovu střelec prvního gólu Šteyer, který v 68. minutě překonal brankáře Maříka lobem. Hosté však znovu z brejkové situace dokázali odskočit na rozdíl dvou branek, když se v 81. minutě trefil podruhé v zápase Hrubý a bylo rozhodnuto pro mnohé možná o poněkud nečekaném vítězství Ledenic v poměru 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Průběh zápasu vůbec nemá cenu komentovat. V týmu nemáme žádnou konkurenci a od zimy se pořádně netrénuje, a to z toho důvodu, že hráči na tréninky prostě nechodí. Výkonnost všech jde tím pádem víc a víc dolů, a když se nepřidá ani bojovnost, může být trenérem třeba Mourinho, ale nebude to nic platné. V zápasech se porazíme úplně sami, nejsme schopni si dát ani dvě nahrávky po sobě. Fotbal v našem podání nyní pláče. Teď už s tím zřejmě nikdo nic neudělá, zaspalo se v zimě. Musíme sezónu nějak dokopat, co nejdříve si sednout a vše si vyjasnit, protože by byla škoda, kdyby A tým na Dobré Vodě zanikl.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Pro nás jednoznačně hodně cenné tři body, navíc před zápasem jsme měli i problémy se sestavou, které se nám nakonec podařilo nějakým způsobem vyřešit. Kluci makali po celý zápas a předvedli výborný týmový výkon. Vítězství nám určitě hodně pomohlo.



Sestavy


SK Dobrá Voda
T. Růna [-] - C. Novotný [-] , J. Hanousek [-] , T. Bartoš [-] , J. Baštář [-] , J. Peleška [-] , R. Hanzal [-] , P. Choboda [-] (43. J. Lašák [-] ) , P. Sedlic [-] (60. R. Candra [-] ) , J. Dráb [-] , P. Šteyer [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - M. Michner [-] , L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (87. P. Vajgel [-] ) , M. Bez [-] (84. F. Mičan [-] ) , M. Kopáček [-] , P. Dobeš [-] (56. K. Havelka [-] )

ŽK: 61. J. Hanousek - 15. T. Hrubý , 38. M. Kadlec , 50. J. Fencl .
Hráči zápasu: P. Šteyer - M. Kadlec , M. Kopáček .
Místo: D.Voda. Rozhodčí: Rinth Jan - ŠIMŠÍK Jan, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.