Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fischer čtyřmi góly zničil Jindřichův Hradec!


Branky


0

Nová Ves v minulém kole dokázala vybojovat bod v Hrdějovicích a tentokrát již na domácí půdě bodovala naplno, když si vyšlápla na rezervu Jindřichova Hradce. Výrazným počinem se pod utkání podepsal kanonýr Fischer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali v závěru poločasu vedení...

Nová Ves počítá v záchranářských bojích každý bod, a ty dokáže vytěžit především v domácím prostředí, díky perfektní znalosti svého rozměrově menšího hřiště. To se také potvrdilo v zápase s béčkem Jindřichova Hradce, který boje o setrvání v soutěži rozhodně trápit nemusí, jelikož okupuje příjemnou třetí příčku tabulky. První pětačtyřicetiminutovka zápasu příliš gólu nepřinesla. Přesněji řečeno se diváci dočkali jen jedné branky, a to až samotném závěru poločasu. Ve 44. minutě otevřel skóre utkání Martin Fischer a možná tak mírně naznačil, co se bude dít v poločase druhém. Nicméně o poločasové přestávce odcházeli domácí do šaten s hubeným jednogólovým vedením.

Fischer se nespokojil ani s hattrickem...

Prvních patnáct minut druhého poločasu k vidění žádný gól nebyl, ale poté začal úřadovat střelec první branky Fischer a ze zápasu udělal svojí vlastní one-man show. V 60. minutě se zapsal na střeleckou listinu zápasu podruhé, když navýšil vedení svého týmu na 2:0. O čtyři minuty později již završil hattrick, když v 64. minutě poslal domácí do tříbrankového trháku, 3:0 pro domácí. Ale Fischer neměl stále dost, a aby toho nebylo málo, tak v 78. minutě rozšířil svůj gólový účet na čtyři zásahy do sítě, 4:0. Domácím se podařilo v samotném závěru zápasu alespoň snížit a zaznamenat čestnou branku, když se v 90. minutě trefil Smejkal. To však jako odpověď na čtyři zářezy domácích nestačilo ani náhodou, a proto odjížděli jindřichohradečtí fotbalisté domů bez bodů.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Novák [-] - J. Brych [-] , M. Fober [-] (73. R. Postl [-] ) - J. Vejvoda [-] , M. Hüttner [-] (84. M. Sekera [-] ) , J. Anderle st. [-] , S. Smieško [-] , J. Vlček [-] , J. Pouzar [-] (77. Z. Sekera [-] ) - M. Fischer [-] , M. Ďurica [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - M. Völfel [-] , J. Beneš [-] , L. Králíček [-] , Š. Smejkal [-] , P. Němec [-] , D. Cettl [-] , T. Šmíd [-] , M. Votava [-] , J. Kubinec [-] , J. Chyška [-]

ŽK: 17. M. Fober , 41. J. Vejvoda , 57. M. Ďurica , 62. J. Brych , 90. S. Smieško - 26. D. Cettl , 45. L. Králíček , 77. J. Kubinec .
Hráči zápasu: M. Fischer .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - TAUBER Lukáš, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.