P. Fišer 47.
P. Fišer 66.
P. Fišer 84. (p.)
3:1
(0:0)
50. J. Cifreund (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fišerův hattrick znamenal tři body pro Velešín!


Branky


47. P. Fišer , 66. P. Fišer , 84. P. Fišer (p.) - 50. J. Cifreund (p.)
0

Toto kolo proti sobě svedlo týmy Velešína a Větří. Zatímco domácí hrají v klidu a ještě mohou zamíchat s pořadím na čele tabulky, tak hosté počítají každý bod na cestě za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky to byli i podle papírových předpokladů domácí, kdo měl míč častěji na svých kopačkách a určoval tak tempo hry. Do první vážné šance se dostal velešínský Zimek, když se probil přes tři bránící hráče až do vápna, ale jeho zakončení postrádalo přesnost. I přes herní převahu domácích si hosté v zápětí vypracovali dvě nebezpečné šance. První z nich skončila po hlavičce z malého vápna jednoho z hostujících útočníků vedle brány a druhou dokázal zlikvidovat domácí gólman Kothánek. Ve zbývajících minutách první půle se již nic vážného ani na jedné straně hřiště nepřihodilo a diváci se tak nakonec v prvních pětačtyřiceti minutách gólu nedočkali.

Fišer začal úřadovat...

Během poločasové přestávky provedl trenér Velešína několik změn v sestavě, které se hned začali projevovat. Okamžitě ve 47. minutě se ujali domácí vedení, když otevřel skóre zápasu Fišer, 1:0 pro domácí. Hosté dokázali pár minut na to odpovědět, když se o vyrovnání z pokutového kopu postaral Cifreund, 1:1. V 60. minutě poslal trenér Kysela do hry ostříleného matadora Kollára, který hned začal režírovat hru svého týmu a vytvářel pro své spoluhráče jednu šanci za druhou. Dvakrát se ocitl v samostatném úniku střelec první branky Fišer, ale ani jednou se mu skóre navýšit nepodařilo. Následovala parádní akce, ve které Kukačka s Kollárem vykombinovali obranu hostí, ale druhý jmenovaný zakončoval hlavou pouze do rukavic připraveného Pavelky. V 66. minutě se podruhé mezi střelce zápasu zapsal Fišer, když z přímého kopu zvýšil na 2:1 pro domácí. Hosté měli za stavu 2:1 další možnost na vyrovnání, ale svou vyloženou šanci proměnit nedokázali. V 84. minutě proměnil Fišer nařízený pokutový kop a završil tak svůj hattrick, 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Do zápasu jsme na úvod poslali hráče širšího kádru a na hře to bylo znát. Hra vázla, neměla spád a ani hostům, kteří také nepřijeli v ideálním složení, se nedařilo. Výsledkem byl slabý fotbalový odvar v prvním poločase. Ve druhém poločase se na hřiště postupně dostali další hráči základu a už to byla jiná káva. Sám Fišer mohl klidně dát pět gólů jako Lafata.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Věděli jsme, že to budeme mít ve Velešíně hodně těžké, jelikož domácí teď mají výbornou formu, což také potvrdily. Především ve druhém poločase nás začal soupeř přehrávat a i fyzicky na tom byli domácí lépe než my. I my jsme však měli především v prvním poločase šance, ale bohužel jsme neproměnili ani velké tutovky. Na druhou stranu nutno dodat, že jsme hráli bez sedmi hráčů základní sestavy, které museli zastoupit kluci z béčka, ale i soupeři chyběli čtyři hráči. Teď se musíme soustředit na zápas s Bavorovicemi, ten pro nás bude klíčový.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - T. Semerád [-] (54. M. Kollár [-] ) , R. Soukup [-] (64. J. Šváb [-] ) , F. Rozkošný [-] (87. F. Jaroš [-] ) , F. Zimek [-] , P. Fišer [-] , J. Falc [-] , T. Jirský [-] , J. Trummer [-] , J. Severa [-] (46. F. Kukačka [-] ) , M. Opekar [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - L. Turek [-] (81. M. Vegeš [-] ) , P. Marek [-] , O. Dvořáček [-] , J. Šustr [-] , M. Dychtl [-] (66. M. Přibyl [-] ) , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] , R. Weinhard [-]

Hráči zápasu: P. Fišer .
Místo: Velešín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanes Tomáš - NEDVĚD Petr, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.