0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:15

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda zpět na čele tabulky!


Branky


34. F. Šafránek , 76. P. Choboda , 88. P. Sedlic , 90. C. Novotný (p.)
0

Dobrá Voda využila zaváhání Ševětínu, který nestačil na Velešín, k tomu, aby si po vítězství nad českobudějovickou Lokomotivou vzala zpět první místo v tabulce, které jí patřilo po podzimní části soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů, zachránil v poslední minutě brankář Pauer...

Diváci, kteří zavítali v sobotním dopoledni na zápas domácí Lokomotivy České Budějovice a hostující Dobré Vody si na první gólový zásah utkání museli počkat až do závěru první pětačtyřicetiminutovky. Hosté se od úvodních minut hry prezentovali organizovanou hrou vycházející z dobře fungující obrany, kterou spolehlivě řídilo stoperské duo Peleška s Chobodou. To byla hlavní překážka pro domácí tým, kterému se skulinky v defenzívě svého soupeře hledaly opravdu velmi těžko. Ve 34. minutě otevřeli hosté gólový účet zápasu. Šafránek prokličkoval přes několik protihráčů až do pokutového území domácích a střelou nedal brankáři Kurucovi šanci, 0:1 pro hosty. V poslední minutě prvního poločasu bylo na spadnutí vyrovnání, ale naštěstí pro hosty přispěchal v pravý čas s vynikajícím zákrokem brankář Pauer, který zlikvidoval tutovku domácích a díky němu odcházeli hosté do šaten s jednobrankovým vedením na své straně.

Dobrá Voda si vítězství pojistila...

Po průběhu závěrečných minut první půle možná mnozí čekali, že další góly začnou padat hned po zahájení poločasu druhého, ale nebylo tomu tak. Na druhou branku zápasu se čekalo až do 76. minuty, kdy povedenou střelou uklidil do sítě odražený míč z hranice velkého vápna stoper Dobré Vody Choboda, 0:2 pro hosty. V 86. minutě přispěchali hosté s třetí brankou a opět v ní měl prsty střelec prvního gólu Šafránek, když ideální přihrávkou vybídl ke skórování Sedlice, který si tak na své konto připsal premiérový gól v dresu Dobré Vody, 0:3 pro hosty. V tomto okamžiku už bylo nejspíše o osudu utkání rozhodnuto, jelikož hosté se do nějakých větších nebezpečných šancí nedostávali a dobrovodský brankář Pauer už toho moc na práci neměl. V 90. minutě navíc pláchl po straně hřiště hostující levý obránce Dráb až do pokutového území, kde byl zastaven za cenu faulu a odpískání penalty. Ty s přehledem proměnil Novotný a udělal tak definitivní tečku za zápasem, 0:4 pro hosty. 



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Od určité změny v kádru se nám lépe daří komunikovat v obraně a na Lokádě se nám podařilo dokonce vůbec neinkasovat. Obranu s přehledem řídil stoper Peleška s kolegou Chobodou, který dal navíc krásný gól. U dvou branek byl záložník Šafránek, když první gól vstřelil a na premisovou trefu krásně přihrál Sedlicovi. Penaltu za sražení útočného beka s přehledem proměnil Novotný. V poslední minutě prvního poločasu za stavu 0:1 nás podržel brankář Pauer, který parádním zákrokem vyrazil z brankové čáry zakončení domácího hráče a v dalším průběhu zápasu velice jistě likvidoval nakopávané míče mířící do našeho vápna. Vyhráli jsme v derby 0:4 a kluci odehráli dobrý zápas, takže s tímto duelem jsme spokojení. Ale je nás v kádru hodně málo, navíc máme zdravotní komplikace, takže bych chtěl tímto poděkovat všem klukům, kteří nás nenechají ve štychu.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] (62. R. Čapek [-] ) , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] (81. V. Mareš [-] ) - J. Květoun [-] , S. Nechuta [-] , T. Choutka [-] - O. Jánošík [-] (62. L. Nebor [-] ) , D. Hostek [-] - Z. Marek [-] (89. F. Navrátil [-] ) , D. Malý [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Sedlic [-] , F. Šafránek [-] , J. Baštář [-] , P. Šteyer [-] (75. T. Bartoš [-] ) , J. Peleška [-] , P. Choboda [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , J. Lašák [-] , R. Hanzal [-] (60. O. Zavřel [-] )

ŽK: 18. J. Květoun , 73. L. Nebor , 88. D. Malý - 56. F. Šafránek , 73. J. Peleška .
Hráči zápasu: J. Peleška , P. Choboda .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanes Tomáš - VALEŠ Radek, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.