1:2
(0:2)
19. P. Kamiš (p.)
34. P. Kamiš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty znamenaly porážku Roudného


Branky


71. M. Jasanský - 19. P. Kamiš (p.) , 34. P. Kamiš (p.)
0

Roudenská rezerva tentokrát přivítala na svém stadiónu tým z nedalekých Českých Budějovic, kterým byla Lokomotiva. Hosté v minulém kole utrpěli porážku na domácí půdě s Kaplicí a určitě jí chtěli v tomto kole odčinit.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro Lokomotivu...

Určitě aktivněji vstoupili do utkání domácí, kteří hned od úvodních minut převzali otěže zápasu do svých rukou a svého soupeře dostali pod tlak. Z něj si roudenští vypracovali i jednu stoprocentní šanci, kterou jim však v gól přetavit nepodařilo a skóre tak zůstávalo stále neměnné. Hosté se prezentovali spíše hrou, která vycházela především z obrany, a do žádných velkých akcí se nepouštěli. Ale i přesto dokázali jít z jednoho ojedinělého útoku do vedení. V 19. minutě se dopustili domácí chyby v obraně, kterou hasil až v pokutovém území brankář Bartizal, bohužel pro Roudné pouze za cenu faulu, po kterém logicky následovala penalta. Tu proměnil hostující Kamiš a poslal tak Lokomotivu do jednobrankového vedení, 0:1 pro hosty. Málokdy jsou k vidění dva pokutové kopy ve prospěch jednoho týmu v průběhu prvního poločasu, ale tentokrát se tak stalo. Ve 39. minutě zahrál jeden z domácích hráčů ve vápně rukou a bylo vymalováno. Míč si na značku penaltového puntíku postavil úspěšný exekutor první penalty Kamiš, a ani tentokrát se nemýlil, 0:2 pro hosty. Domácím tedy nakonec nebyla jejich herní převaha nic platná a do šaten odcházeli s vedením na své straně hosté.

Roudné dokázalo pouze snížit...

Průběh druhého poločasu vypadal podobně jako první pětačtyřicetiminutovka. Domácí měli více míč na svých kopačkách a snažili se využít své herní převahy, jejich útočné snahy však narážely na pevnou obranu hostů, kteří už teď díky svému dvoubrankovému vedení neměli vůbec potřebu hnát se do útoku. Domácí se nakonec přeci jen dočkali a ze svého tlaku vytěžili snížení na 1:2, o které se postaral svou brankou Jasanský. To však byl z jejich strany jediný gól utkání, jelikož ve zbývajících minutách už žádný další přidat nestihli a Lokomotiva si tak nakonec své vedení, které získala už v prvním poločase, pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Zápas se mi nehodnotí moc dobře. Věděli jsme, že hosté přijedou bránit a my budeme dobývat jejich bránu, a to se také potvrdilo. Z8pas jsme začali dobře, vytvořili si převahu a měli stoprocentní šancí, kterou jsme však neproměnili. Z ojedinělého útoku hostů, kdy jsme v obraně udělali hrubou chybu, fauloval ve vápně náš brankář a prohrávali jsme 0:1. Po ruce ve vápně kopali hosté druhou penaltu a bylo to už 0:2. Sice jsme měli územní převahu a častěji míč na noze, ale bez efektu a zakončení. Naše převaha ve druhé půli vedla pouze ke snížení. Dlouho jsem neviděl zápas, kdy by brankář měl v ruce třikrát míč a z toho ho dvakrát lovil ze sítě po dvou penaltách, musím však uznat, že obě byly nařízené správně. Hosté si za obětavost body zasloužili, i když my jsme jim to naším nekvalitním výkonem velmi usnadnili.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - M. Jasanský [-] , S. Kubeš [-] (46. D. Samek [-] ) , F. Král [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] (46. Y. Amara [-] ) , F. Vávra [-] (60. D. Rottenborn [-] ) , T. Troup [-] , F. Řehák [-] , F. Matoušek [-] , J. Vogl [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Křiváček [-] , M. Pleskač [-] (87. J. Zýka [-] ) , J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] - T. Choutka [-] , J. Květoun [-] , S. Nechuta [-] (53. Z. Marek [-] ) - D. Hostek [-] , O. Jánošík [-] (90. P. Fantyš [-] ) - D. Malý [-]

ŽK: 19. J. Vogl , 33. T. Troup , 65. F. Matoušek , 83. M. Jasanský , 90. O. Otepka - 58. D. Malý , 70. M. Pleskač , 89. O. Jánošík , 90. J. Zýka .
Hráči zápasu: P. Kamiš .
Místo: Roudné. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - REITINGER Jiří, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.