1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná remíza kola se zrodila v Nové Vsi


Branky


0

Těžká jarní premiéra, to byl duel okresního derby, ve kterém Nová Ves hostila kaplický Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas...

V zápase týmů ze spodních pater tabulky mohl trenér Švarc počítat s rakouskými navrátilci Fischerem a Ďuricou, chyběl však zraněný obránce Ondřej Švarc, na jehož post se stáhl Jan Postl. Kapličtí nesehráli příliš povedenou zimní přípravu, chyběl útočník František Kouba, naopak v obraně nastoupil vele zkušený Milan Románek. Na malém a po zimě ani ne příliš kvalitním hřišti moc fotbalových akcí k vidění nebylo. V celku početná divácká návštěva viděla v prvních minutách spíše hru ve středu hřiště, kdy nikdo nechtěl udělat chybu. Více vzruchu bylo až po čtvrthodině hry. Ve vápně se k odraženému míči dostal Románek, mířil po zemi na bližší tyč, Poula byl ovšem pozorný a míč stačil vyrazit na rohový kop. Nedlouho poté měli hosté výhodu přímého kopu, přízemní střela Kebla skončila v rukavicích připraveného Pouly. Domácí vážněji zahrozili až v minutě devatenácté a jak jinak, než po standardní situaci. Rohový kop z pravé strany zahrával Pouzar, tísněný Fober na přední tyči zakončoval v těžké pozici mimo. Bezbrankový stav vydržel do 28. minuty. To mladý kaplický útočník Hošek uhrál na polovině domácích těžký balón, míč od něj převzal Řežáb, který kolmicí našel na levé straně Davida Smolena, ten se dostal do vápna a z úhlu tvrdou střelou na vzdálenější tyč propálil gólmana Poulu – 0:1. Hosté i nadále hráli velice pozorně v obraně a domácí do vážnějších šancí nepouštěli, což platí i o obávaném útočném duu Ďurica Fischer. Novovesští jsou ale silní ve standardních situacích a to znovu prokázali tři minuty před přestávkou. Rohový kop z pravé strany zahrával Pouzar a nabíhající kapitán Jiří Vlček přesnou hlavičkou nedal Ottenschlägerovi šanci – 1:1. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Oba týmy braly nakonec bod...

Po změně stran se domácí tlačili do ofenzívy, ale Kapličtí i v dalším průběhu pozorně bránili a byli i nebezpeční v útoku. V 51. minutě přímý kop pro Spartakovce. K míči se postavil kapitán Janura, technický pokus padal přesně k levé tyči, ale Poula svůj tým podržel a konečky prstů míč vyškrábnul na rohový kop. Po následném centru Kebla od rohového praporku mohl skórovat Řežáb, ale nezacílil přesně. Krátce na to zahrozili i domácí a to jmenovitě Martin Fischer, který se vpravo ve vápně dokázal uvolnit, vypálil tvrdě na bližší tyč, jenomže pozorného Ottenschlägera propálit nedokázal. Po rohu pak byl v šestnáctce hostů velký závar, který ukončila slabá střela do rukavic kaplického gólmana. Poté se opět dlouhé minuty hrálo převážně ve středu hřiště, bez větších příležitostí před jednou či druhou brankou. Dvacet minut před koncem byli blízko druhému gólu hosté. K přímému kopu se znovu postavil Petr Janura. Na povedenou střelu byl Poula tentokráte krátký, domácí však uchránila spojnice tyče a břevna. V 72. minutě se pak Novovesští u hlavního arbitra dožadovali odpískání pokutového kopu, ale ten jejich přání nevyslyšel. O sedm minut později se na levé straně prosadil Vlček, po jeho přízemním centru byl v dobré pozici Sekera, mířil však jen nad branku. Zahrozili poté i Kapličtí a to po rohovém kopu z levé strany. Centroval Šálek, gól měl na hlavičce Řežáb, jenomže míč mezi tři tyče usměrnit nedokázal. Závěrečný nápor domácích lze označit pouze za platonický, bez výraznější brankové příležitosti.

Autor reportáže a fotografií: Libor Granec



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: Spartakovci poprvé v Nové Vsi neprohráli a odvezli si bod, jehož cena bude známa až po skončení soutěže. Domácí jistě pomýšleli na vítězství, ale nutno poznamenat, že více práce měl v utkání Novoveský gólman Poula a Kapličtí si prohrát nezasloužili.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - M. Fober [-] , J. Brych [-] , J. Anderle ml. [-] (83. M. Hüttner [-] ) , J. Vejvoda [-] - J. Vlček [-] , M. Sekera [-] , J. Postl [-] - M. Ďurica [-] , J. Pouzar [-] (75. M. Tejko [-] ) , M. Fischer [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - D. Smolen [-] , F. Marek [-] , A. Preusler [-] , P. Hošek [-] (89. S. Šálek [-] ) , M. Hami [-] , P. Janura [-] , F. Hejna [-] , R. Řežáb [-] (83. J. Divoký [-] ) , T. Kebl [-] (75. P. Micák [-] ) , M. Románek [-]

ŽK: 14. M. Ďurica , 75. J. Brych - 1. T. Kebl , 3. D. Smolen , 64. M. Románek .
Hráči zápasu: J. Vlček - D. Smolen .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - NOVOTNÝ Jiří, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.