D. Hostek 23. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Lokomotivou a Bavorovicemi rozhodla penalta


Branky


23. D. Hostek (p.)
0

V utkání mezi Lokomotivou a Bavorovicemi padl jediný gól, a to z pokutového kopu. Podle ohlasu hostů se o penaltový zákrok v žádném případě nejednalo, podle domácích jasná penalta a stejný názor měl i hlavní sudí zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z pokutového kopu...

Na kvalitně připraveném hřišti přivítala v sobotním dopoledni českobudějovická Lokomotiva celek Bavorovic. Utkání začalo poměrně vyrovnaně a oba týmy si postupně dokázali vypracovat slibné brankové příležitosti. Hráčům Lokomotivy však chyběla větší přesnost v zakončení, to samé se dá říci i o Bavorovicích, které hrozily především ze standardních situací. Po jedné z nich zvonila nejprve tyč a po dorážce i břevno Kurucovy brány, při této obrovské šanci stáli na straně Lokomotivy snad všichni svatí a domácí si tak mohli zhluboka oddechnout. Opět se potvrdilo staré známé, nedáš - dostaneš. Z protiútoku se dostali domácí do přečíslení, následně postupoval již sám s míčem na hostujícího brankáře Jánošík, rozhodl se pro kličku a rozhodčí pískal penaltu za podražení. Míč si na značku pokutového kopu postavil Hostek a prudkou ranou k tyči nedal brankáři Sýkorovi šanci. Ve 23. minutě se tedy skóre utkání měnilo na 1:0 pro domácí. Zbytek prvního poločasu se odehrával spíše mezi šestnáctkami a domácí šli do šaten s jednobrankovým vedením.

Lokomotiva si své těsné vedení pohlídala...

Do druhé půle šli domácí s tím, že budou spoléhat především na kvalitní obranu a dobré napadání soupeře. Bavorovice se však se stavem utkání nehodlaly jen tak lehce smířit a snažily se o vyrovnání. Blízko k němu byly zhruba v 75. minutě, kdy došlo k chybě v komunikaci mezi stoperskou dvojicí Lokomotivy, k míči se na hranici malého vápna dostal jeden z bavorovických útočníků, ale nejspíše i on byl celou situací tak zaskočen, že své zakončení nasměroval mimo tři tyče. Domácí hrozili především z brejků. Do největší šance se po jednom z nich dostal Kocar, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti si cestu do sítě nenašla. Ve zbývajících minutách se již skóre zápasu neměnilo a domácí si tak na své konto připsali první jarní tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč): Nastoupili jsme s odhodláním Bavorovice porazit. Stále jsme cítili křivdu z podzimního zápasu na jejich hřišti, takže o motivaci bylo postaráno. Začali jsme aktivně, víc jsme drželi míč a postupně se dostali do několika slibných šancí, které však postrádaly větší přesnost v zakončení. Bavorovice hrozily ze standardek a největší šanci měli asi ve 20. minutě, kdy zvonila nejprve tyč a z dorážky břevno. Víceméně z protiútoku jsme se dostali do přečíslení, které vyústilo v jasnou penaltu na Jánošíka a podle mého názoru mohl rozhodčí klidně udělit i červenou kartu. Do druhé půle jsme šli s tím, že Bavorovice do ničeho nepustíme. Hráli jsme zodpovědně, snažili se napadat a rychle přistupovat k hráčům. Ke konci zápasu se mi zdálo, že hráčům Bavorovic už tak trochu tekly nervy a některé jejich zákroky byly spíše ve stylu řeckořímského zápasu, ale fotbalově to moc slavné nebylo. Pro nás určitě důležitá výhra, kterou jsme si užili, škoda, že jsme neproměnili více našich šancí.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Dá se říci, že na slušném trávníku jsme začali vyrovnaně, a to až do 22. minuty, kdy pan Luboš Formánek vzal na sebe zodpovědnost za celý zápas a vymyslel penaltu, která vůbec nebyla, jelikož náš gólman se protihráče ani nedotkl, ale sudí odpískla pokutový kop. Od té doby jsme měli v zápase převahu. Nastřelili jsme tyč a břevno a dvakrát jsme zahrávali slibné trestňáky, které se nám nepodařilo přetavit v gól. Myslím, že zápas byl vyrovnaný a měl skončit remízou. Ale bohužel pan Formánek si vzal na sebe rozhodující moc a rozhodl zápas. Podle mého jsme prohráli nešťastně, ale takový je fotbal a dopadlo to tak, jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - R. Čapek [-] , J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] (68. D. Malý [-] ) - D. Kocar [-] (90. Š. Sahan [-] ) , J. Květoun [-] , T. Choutka [-] - D. Hostek [-] , O. Jánošík [-] (85. R. Fošum [-] ) - M. Pleskač [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , T. Koranda [-] , D. Granov [-] - J. Martiš [-] , T. Kučera [-] , P. Kolda [-] , R. Hanousek [-] , F. Šimek [-] - M. Kováčik [-] , P. Babka [-]

ŽK: 90. R. Fošum - 22. V. Sýkora , 75. D. Granov , 90. P. Kolda .
Hráči zápasu: J. Hruška .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Formánek Luboš - KROUTL Vít, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.