M. Bez 64.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín vybojoval v Ledenicích tři body


Branky


0

Ledenice nečekalo na úvod jara vůbec nic lehkého. Do cesty se jim postavil zkušený tým Ševětína, který body jen tak nerozdává a to platilo i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci gólu nedočkali...

V první pětačtyřicetiminutovce se hrál poměrně vyrovnaný fotbal a oba týmy si dokázaly vytvořit několik slibným brankových příležitostí. Zejména hosté museli dvakrát hasit nebezpečí doslova za pět minut dvanáct, když vykopávali míč téměř z brankové čáry. Na druhé straně hřiště zase svými zákroky likvidoval šanci fotbalistů Ševětína dobře chytající gólman Filip Mičan. Na straně domácích se do dobrých šancí dostal dvakrát Lukáš Winkler a jednou Jan Fencl. První poločas tedy nakonec branku nepřinesl a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Petr Novotný rozhodl o vítězství svého týmu...

Ve druhém poločase už góly padat přeci jen začaly. Ševětín přidal na aktivitě a svého soupeře dostal trochu pod tlak. Odměnou mu byl gól na 0:1, o který se postaral v 64. minutě Petr Novotný. Domácí však přispěchali s odpovědí opravdu bleskurychle. Ihned po rozehrávce se k míči dostal Michal Bez, udělal si prostor a střelou zpoza vápna srovnal stav utkání na 1:1. V 79. minutě se však znovu radovali hosté ze Ševětína. Po centru z levé strany poslal míč hlavou za záda brankáře Mičana znovu ševětínský střelec Petr Novotný, který tak zaznamenal svou druhou branku v utkání. Tento gól se nakonec ukázal jako vítězný, protože žádný jiný už ve zbývajících minutách zápasu nepadl a Ševětín si tak z Ledenic odvezl všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Myslím, že zápas byl spíše remízový, než aby měl jasného vítěze. Kdybychom v první půli proměnili gólovky, které jsme měli tak by se nám samozřejmě hrálo daleko líp, ale bohužel nám to tam nespadlo a soupeř dvakrát vykopával míč těsně před brankovou čarou. Dvě šance měl Winkler a jednu hlavu Honza Fencl. Ševětín měl také několik šancí, ale podržel nás náš brankář. Půle tedy skončila 0:0 a ve druhém poločase nás začal soupeř maličko tlačit. Bohužel jsme dostali takový gól z ničeho nic. Hned po rozehrávce si vzal balón Michal Bez, udělal si prostor a střelou zpoza vápna srovnal na 1:1. Ale poté jsme inkasovali opět takový smolný gól, kdy přišel centr z naší pravé strany a ševětínský hráč to uklidil hlavou k tyči. My už na to potom bohužel neměli a prohráli jsme 1:2.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): V prvním poločase měla obě mužstva několik šancí vsítit branku. Díky oběma brankářům skončil poločas bez branek. Ledenice měly stoprocentnější šance. My jsme byli zbytečně nervózní. Ve druhém poločase dal střídající Matoušek kolmou přihrávku na Petra Novotného, který otevřel skóre, 0:1. Hned po rozehrávce jsme nechali vystřelit hráče Beze a ten dobře trefil, 1:1. Obě mužstva si opět vytvořila několik šancí. V 82' po centru Sváty dal hlavou vítězný gól Petr Novotný. Ledenice překvapily dobrou hrou. Nás těší tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (33. M. Volf [-] ) , J. Kaňka [-] , T. Hrubý [-] (79. L. Herda [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , M. Bez [-] , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-] (33. M. Michner [-] ) , M. Hladík [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - Z. Sváta [-] , V. Študent [-] , M. Hanousek [-] , R. Ludvík [-] - T. Hindy [-] (60. A. Matoušek [-] ) , L. Kupec [-] , D. Klapuš [-] (78. J. Švejda [-] ) , P. Novotný [-] - J. Havlíček [-] (89. J. Chmel [-] ) , R. Novotný [-] (89. J. Ludvík [-] )

ŽK: 65. M. Michner , 72. M. Bez .
Hráči zápasu: F. Mičan , J. Pavlík - P. Novotný , J. Černý .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - HANES Tomáš, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.