0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slávia remizovala na půdě Bavorovic


Branky


0

V roli favorita vstupovali do utkání určitě hosté, ale ani podruhé nedokázala Slávia s Bavorovicemi bodovat naplno. Domácí se nevzdali bez boje a dokázali vyválčit bod za bezbrankovou remízu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu v režii domácích...

Vstup do utkání vyšel lépe domácímu celku, který byl prvních zhruba patnáct minut lepším a aktivnějším týmem. Hosté jakoby byli ještě duchem na rozcvičce a mohli být jen rádi, že je za to Bavorovice nedokázaly potrestat. Domácí se dostali do dvou slibných šancí, nejnebezpečnější z nich byla Kučerova povedená střela, která však v síti neskončila. Poté se už začali hosté pomalu rozehřívat a dostávali se pomalu do tempa, na jaké jsou od nich diváci zvyklí z předešlých zápasů. Po jedné z jejich standardních situací se dokonce míč dostal až za záda gólmana Sýkory, ale kvůli zdviženému praporku pomezního sudího nebyl gól uznán. O pár minut později postupoval sám ze strany Hromádka, ale nezvládl kontrolu míče, který si bohužel pro něj ukopl a tím celou šanci ukončil. Následně se na pravé straně uvolnil Kindermann, zpětnou přihrávkou oslovil Hromádku, ten však střelou z první minul bavorovickou branku. Asi do největší šance hostů v prvním poločase se dostal Strobl, který se k míči dostal uvnitř pokutového území domácích, ale ani on nemířil přesně. První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Ve druhém poločase určovali tempo hry hosté...

Od úvodních minut druhé pětačtyřicetiminutovky byly otěže zápasu v režii Slávie, která dostala Bavorovice pod značný tlak. Domácí se stáhli do hluboké defenzívy a dá se říci, že pouze odkopávali. Hosté začali dobře kombinovat a několikrát se jim podařilo proniknout přes houževnatou obranu domácích. Největší problémy dělal bránícím hráčům svou rychlostí a technickou vybaveností Hromádka. Do dalších šancí se dostal znovu Strobl, ale vždy byl proti výborně chytající Sýkora, který následně zlikvidoval i šanci Hromádky a držel naděje domácích nad vodou. Bavorovice zahrozily ze dvou brejkových situací, v obou případech hrál hlavní roli zkušený matador domácích Vokurka. První šance domácích skončila rohovým kopem a druhou zastavili hosté za cenu faulu. S následnou standardní situací si dobře poradil brankář Wolf. Ani jeden z týmů se nakonec v zápase prosadit nedokázal a skóre se tedy za celých devadesát minut nezměnilo. Pro Bavorovice určitě cenný bod.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): V Bavorovicích jsme se hodně pomalu rozjížděli a mohli jsme zato být potrestáni. Postupně jsme si vytvořili převahu i šance, ale dvě největší šly vedle. Celou druhou půli jsme se tlačili do zhuštěné obrany, domácí pouze odkopávali. Měli jsme tři velké možnosti, ale všechny chytil výborný brankář Sýkora. S podzimem na Slávii musíme být spokojeni.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - P. Gondek [-] (62. D. Eliáš [-] ) , P. Hadač [-] , J. Anton [-] , J. Trnka [-] - R. Hanousek [-] , D. Novák [-] , T. Kučera [-] , P. Boubal [-] - S. Vokurka [-] , T. Koranda [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , O. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] (60. P. Kladenský [-] ) - D. Strobl [-] (67. F. Pauch [-] ) , D. Vondroušek [-] , M. Slípka [-] , M. Jordán [-] - T. Wejskrab [-] , L. Hromádka [-] (82. L. Kantor [-] ) , P. Kindermann [-] (87. J. Korbel [-] )

ŽK: 30. R. Hanousek , 78. P. Boubal - 56. L. Hromádka , 87. O. Wegenkittl , 88. F. Pauch .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hanes Tomáš - Valeš Radek, Nedvěd Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.