1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou posledních týmů skončil remízou


Branky


0

Poslední versus předposlední. Lehká charakteristika tohoto utkání. Duel nenabídl příliš fotbalové krásy a Veselí se tak nedokázalo odpoutat od svého soupeře na rozdíl více bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů, které jsou od podzimní části zřejmě smířeny se sestupem do nižší soutěže. Prachatice se ještě nedokázali dostat přes metu deseti bodů, Veselí se sice bodově zlepšuje, drží krok s každým soupeřem, ale posun směrem vzhůru také nepřichází.

Od utkání se toho tedy moc nečekalo. Nebo alespoň ne, co se týče fotbalovosti. Bylo zřejmé, že se utkala dvě mužstva z chvostu tabulky. I přesto tento souboj nalákal do hlediště velmi zajímavý počet lidí. Oficiální zdroje uvádí 200 diváků, což je dost vysoké číslo.

Hrálo se zejména mezi vápny a oba celky měly největší problém s finálovou a předfinálovou pasáží, což jsou momenty, které dělají góly. Na konci poločasu se přeci jen síť rozvlnila. Pro nelibost domácích fans vstřelili branku hosté, jmenovitě dvacetiletý Pavel Škopek, který se trefil v poslední minutě první poločasu a svůj tým tak povzbudil důležitým gólem do šatny.

Ve druhé půli se do šancí dostali jak domácí tak hosté, ale gól padl pouze jeden. V 63. minutě rozvlnil síť Matěj Ježek a rozhodl, že utkání dvou posledních týmů skončí nakonec zaslouženou remízou.

Veselí narazí v dalším kole na Olešník, který je po remíze v Katovicích a výhře proti Soběslavi v laufu. Otázkou však je, jak moc bude svému týmu chybět Lukáš Dudek, jejich nejlepší střelec.

 

Prachatice doma přivítají Osek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý: Zápas se hodnotí špatně, moc krásy nenabídl, nedařila se kombinace a hodně jsme kazili jednoduché nahrávky. K tomu se soupeři po našem nedůrazu podařilo skórovat gol do šatny. Hráli jsme jedno z těch horších utkání, asi jsme čekali, že to přijde všechno samo. Alespoň se Jéžovi podařilo vyrovnat. Bod ale neřeší nic pro nás, ani pro Prachatice.




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - P. Fukal [-] (67. D. Karták [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Šachl [-] , M. Čížek [-] - R. Fischer [-] , J. Lukáš [-] , P. Nuhlíček [-] - D. Fichtner [-] , M. Ježek [-] (63. A. Hruška [-] ) , P. Hájek [-] (46. P. Daněk [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - J. Šandera [-] , J. Tesař [-] , J. Tesárek [-] (79. A. Kasík [-] ) , B. Pravda [-] , J. Rauscher [-] , M. Juroš [-] , J. Málek [-] , O. Kochma [-] (69. R. Kralik [-] ) , M. Kotrch [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 23. P. Koktavý - 67. B. Pravda .
Místo: Veselí. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Klátil Michal - VYCHODIL Tomáš, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.