M. Totek 77.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:15

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Totek rozhodl o výhře Podhorácka


Branky


77. M. Totek
0

Střídající Martin Totek rozhodl o další domácí výhře, kterou se bodově dotáhli na rezervu Nových Syrovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

V nedělním dopoledni se střetly týmy, které bojují o střed tabulky a dvě kola před koncem je dělily pouhé tři body. Od začátku určovali tempo hry hosté, kteří se mimo jiné prezentovali pěknými střelami z větší vzdálenosti. Ale domácí gólman se nenechal ani jednou z nich překvapit a všechny je pochytal. Domácí se nechtěli nechat zahanbit, snažili se a některé rychlé protiútoky a i po nich vzniklé rohové kopy nadělaly syrovickým obráncům pár nových vrásek na čele. A když se ani neprosadil jeden z hostujících útočníků v tváří tvář gólmanovi Sapíkovi, který se stihl včas přemístit k pravé tyčce, odcházelo se do kabin za bezgólového stavu.

Zápas rozhodl střídající žolík Martin Totek

Druhá půle vypadala podobně jak ta první, domácím dělal problémy zejména Martin Ferdan, který se dokázal uvolnit a i pěkně vystřelit. Ale gól se mu vstřelit nepodařilo i když Podhorácko jednou zachránilo břevno po krásné střele tak z 25 metrů. To co se nepovedlo Ferdanovi se povedlo Martinu Totkovi. V 77. minutě se dostal ke skákavému míči, obklopen soupeři nevěděl co s balónem, vystřelil ani ne tak prudce jak vysoko a míč zapadl přesně pod břevno lehce vysunutého brankáře Nejerála 1-0. Hosté vrhli vše do útoku, do vyložené šance se však nedostali, ale stále jejich střely ze střední či větší vzdálenosti byly velmi nebezpečné. Naopak mohl zvýšit vedení domácí Veselský, ale nedokázal se prosadit sám před gólmanem, který ho pěkně vychytal. Hosté se neprosadili ani v poslední minutě při zahrávaném rohu a tak tentokráte odjížděli z Podhorácka bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Hosté byli fotbalovější, my zase o trošku bojovnější a navíc se k nám tentokráte přiklonilo více štěstí. Utkání by více slušela remíza, ale samozřejmě jsme za tři body rádi.

SK Nové Syrovice B
Nejerál Leoš, trenér: Šancí jsme dneska měli dost. Hráli jsme dobý fotbal a i kluci podali dobrý výkon.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
A. Sapík [-] - J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , P. Větrovský [-] - S. Lojda [-] , P. Bulička [-] , M. Gáborík [-] (46. J. Lojda [-] ) , M. Zikmund [-] (34. M. Totek [-] ) , M. Táborský [-] - M. Lojda [-] (64. J. Veselský [-] ) -

SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - Z. Chalupa [-] (85. J. Houserek [-] ) , P. Zerza [-] , L. Kouřil [-] , P. Fouma [-] , L. Houserek [-] , J. Weidenthaler [-] , R. Janoušek [-] , J. Lang [-] , M. Ferdan [-] , J. Vlček [-]

ŽK: 49. J. Weidenthaler .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: RYGL Antonín - KLÍMA Pavel (N), ŠŤAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.