Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice si smlsly na oslabených Kojeticích


Branky


9. J. Čech , 19. V. Liška , 35. M. Habich , 43. V. Liška , 53. J. Čech , 63. P. Sevelda , 78. M. Čech , 83. S. Michal , 86. J. Čech
0

Jen osm statečných kojetických hráčů utrpělo debakl 9:0 v Radoticích, které stále drží čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonádu načal kanonýr Jan Čech

Radotice, které vyhrály podzimní část přišly již tři kola před koncem o šanci zabojovat ještě o postup, ale ani souboj o konečnou třetí příčku se nevyvíjí podle jejich představ. Kojetice naopak marně čekají na první jarní body. Na podzim se ale zrodila v Kojeticích nečekaná remíza 2:2. Hosté i ke svému třetímu venkovnímu zápasu po sobě nepřijeli v kompletním složení. Tentokrát se dostavili pouze v osmi lidech a tak již bylo o výsledku a obrazu hry prakticky rozhodnuto již na začátku hry. Navíc se hrálo za velmi teplého počasí což hlavně hostům ubralo mnoho sil. Očekávaný účet domácích střelců načal v 9. minutě nejlepší střelec domácích Jan Čech 1:0. V 19. minutě přidal druhou branku Vlastimil Liška. Potom hosté dlouho odolávali, až je ve 35. minutě přeci jen překonal Martin Habich 3:0. Na pro hosty přijatelných poločasových 4:0 zvyšoval radotický Vlastimil Liška.

Domácí se desítky nedočkali

Po změně stran se postupně dostávali do hry všichni domácí náhradníci a po páté brance Jana Čecha se prosadil jejich věčný náhradník Pavel Sevelda, který zaznamenal nejhezčí branku domácích střelou od tyče 6:0. V závěru utkání pak skóre ještě narostlo, ale zastavilo se ještě na jednociferné hodnotě 9:0. O domácí branky se postupně postarali: Martin Čech, Stanislav Michal a svou třetí brankou v zápase kapitán Jan Čech.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Musím se sklonit před soupeřem, který i v osmy lidech za velkého vedra statečně bojoval a odvezl si ještě přijatelnou prohru. Vítězství bylo v tomto zápase povinností.




Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] (58. T. Kincl [-] ) , M. Tobolka [-] (52. J. Nevěčný [-] ) - M. Habich [-] , V. Liška [-] (46. P. Sevelda [-] ) , J. Čech [-] - S. Michal [-] - M. Novák [-] (46. M. Čech [-] ) , F. Tobolka [-] (60. D. Kincl [-] )

Kojetice
D. Sochor [-] - B. František [-] , J. Sedlák [-] , T. Svoboda [-] , D. Vrbka [-] , M. Barák [-] , L. Janik [-] , M. Příhoda [-]

Místo: Radotice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.