0:1
(0:1)
39. K. Svoboda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola Litohoř bodově vyloupila Lipník na jeho půdě


Branky


39. K. Svoboda (p.)
0

Trochu nečekaně si přivezla Litohoř všechny body z Lipníku a vyhoupla se alespoň na jeden den do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté proměněnou penaltou vyhráli první půli

Jarní část soutěže jistě nabídne zajímavou a dramatickou podívanou. Hned v prvním zápase jara tak mohli diváci zhlédnout první velký duel, mezi druhým Lipníkem a třetí Litohoří. Čekalo se, že bude nadále pokračovat spanilá jízda Lipníku, ovšem vše dopadlo nakonec úplně jinak. Už od začátku zápasu bylo vidět, že se domácím příliš nedaří. Přihrávky nebyly úplně přesné a hráči se nedokázali dostat do dobrých šancí na vstřelení branky. Hosté byli aktivnější i přesnější, ale také to nevedlo k nebezpečným střelám. Po půl hodině zápasu byl stav stále vyrovnaný, i když byla převaha hostů poměrně znát. Ve 39. minutě se však dostal jeden z hostů do domácí šestnáctky a měl na noze gól, ale předtím ho k zemi poslal brankář domácích, Miroslav Hruška, který dostal za svůj zákrok žlutou kartu. Následovala penalta, kterou hráč s číslem 10, Kamil Svoboda, proměnil 0:1. První poločas skončil stejně jako začal, oba týmy si opět nedokázali vytvořit žádnou pořádnou šanci.

Domácím se obrat nezdařil

Na začátku druhého poločasu vyměnil trenér domácích oba krajní beky, ale k žádné výrazné změně ve hře domácích nedošlo. Dostali se sice do lepších šancí než v prvním poločase, nicméně hosté si také vytvořili pár lepších šancí, které ale nedokázali proměnit. Na konci zápasu se domácí ještě snažili o zvrat, ale k ničemu už nedošlo a zápas skončil vítězně pro lavičku hostů.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Zasloužené vítězství hostů, kteří dobře bránili a hlavně celý zápas bojovali. Musíme zase spadnout na zem a vrátit se k poctivé hře.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: V prvním poločase jsme hráli velice dobře a byli jsme velice nebezpeční. Ve druhé nám již docházeli síly, ale výhru jsme již udržely. S výsledkem i výkonem jsme velice spokojeni. Dobře zvládnuté utkání od pana rozhodčího.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - T. Brabenec [-] , A. Matoušek [-] , R. Fišer [-] (46. A. Martenek [-] ) , M. Skoumal [-] (46. J. Kresa [-] ) - A. Kisela [-] , A. Rohony [-] (56. F. Wortner [-] ) , L. Macháček [-] - R. Šťáva [-] , P. Pokorný [-] - V. Svoboda [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - J. Trávníček [-] , R. Szabó [-] - D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] , L. Dolanský [-] (52. V. Šabatka [-] ) - P. Obrdlík [-] (87. P. Šplíchal [-] ) - M. Lovicar [-] , J. Pintér [-]

ŽK: 35. A. Matoušek , 39. M. Hruška , 63. R. Šťáva .
Místo: Lipník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - DLOUHÝ Lukáš, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.