0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno po výhře v Radkovicích slaví postup do Okresního přeboru


Branky


13. L. Drápela (p.) , 56. P. Štěpán , 71. R. Ostrý
0

Fotbalisté Mohelna se po výhře v Radkovicích a zaváhání druhých Třebenic v Rouchovanech, dočkali vysněného postupu do Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Luboš Drápela

Radkovice nastoupily do domácího zápasu proti lídrovi tabulky nabuzeni vysokou výhrou 8:0 z Rapotic a jejich případný bodový zisk by notně ovlivnil dění na začátku i konci tabulky. Radkovice si z prvního vzájemného duelu odvezly porážku 0:2, a tím Mohelno odstartovalo fantastickou spanilou jízdu, kdy zaznamenalo dvanáct výher a jen jednu remízu na hřišti druhých Třebenic. Vstup do zápasu vyšel lépe hostům z Mohelna, ale jejich počáteční desetiminutový tlak vedl k vedoucí brance, kterou ve 13.minutě proměnil po krásném centrovaném balónu Pavla Šandy, Luboš Drápela 0:1. Fotbal pak ve zbytku poločasu nebyl příliš atraktivní. Přesto některé šance k vidění byly, ale ani domácí Lukáš Pekárek (chyběl mu krok k zakončení), či další střelecký pokus domácích, který vytahoval Miloš Ležák prsty, brankou neskončil.

Hosté přidali, vyhráli a mohli slavit

Druhá půle již byla ze strany hostů o něčem jiném. Přesto mohli domácí v 53. minutě vyrovnat, ale Karlu Nedvědickému odskočil míč v nejméně hodné situaci. V 56. minutě pak přišel trest hostů, kdy byl ve vápně sražen Richard Ostrý a nařízenou penaltu bez problémů proměnil Petr Štěpán 0:2. To již hosté věděli po dobrých zprávách z Rouchovan, že jejich vysněný postup do Okresního přeboru je velmi blízko. Eufórii hostů podtrhnul v 71. minutě slalomem až do radkovické kuchyně Richard Ostrý 0:3. Potom ještě domácí nastřelili břevno a asi pět šancí hostů pochytal skvělý gólman domácích Václav Štolz. Pak již mohly naplno vypuknout oslavy hostujícího týmu, který po loňském šestém místu slavil postup do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Neproměněné šance v zápase nás mohly mrzet nejvíce. Jinak gratulujeme soupeři k postupu.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Jeli jsme do Radkovic s tím, že budeme po případné výhře blíž postupu, ale nakonec to dopadlo nejlépe jak mělo a mmůžeme se radovat. V zápase jsme se zlepšili až po změně stran.



Sestavy



TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] - L. Drápela [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , J. Sladký [-] - T. Vostal [-] , R. Ostrý [-]

Hráči zápasu: V. Štolz - L. Drápela .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.