5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany na jaře konečně vyhrály


Branky


25. J. Slabý , 41. J. Slabý , 70. J. Slabý , 81. F. Horký , 87. J. Slabý
0

Fotbalisté Rouchovan vyhráli první jarní zápas a to zcela jednoznačně, ale nečekaně. Jejich včasné vzkříšení odnesl Březník obdrženým bůrem. O čtyři góly se postaral Jaroslav Slabý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Slabý rozjel svoji střeleckou show

Březník přijel do Rouchovan s dvěma vyhranými zápasy v řadě a ještě stále s postupovou nadějí. Nemohou si však dovolit  již žádné body ztrácet. Ani Rouchovany ale nemají na růžích ustláno a musí čelit ataku týmů ze spodu tabulky. Navíc stále čekají na první jarní výhru. Hosté přijeli v oslabené sestavě, ale byl to právě Březník, který hrál fotbal a Rouchovany hlavně zásluhou Jaroslava Slabého dávaly góly. V prvním poločase Březník přimáčkl domácí k jejich bráně, ale všechny jeho náznaky končili před vápnem. Po odkopu se ve 25. minutě dostal k míči Jaroslav Slabý a nekompromisně zakončil 1:0. Takto se to opakovalo do konce prvního poločasu ještě jednou, to když domácí obrana ve 41. minutě odhlavičkovala míč přímo k Jaroslavu Slabému a ten kličkou obešel brankáře a dal další gól. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Domácí v závěru přidali další branky

Po poločase se hra nezměnila snad jen Rouchovany měly více ze hry. Březník se opět snažil hrát fotbal a Rouchovany dávaly góly. Ve druhém poločase se znovu dvakrát trefil Jaroslav Slabý a snad po pěti minutách na hřišti František Horký 5:0. Obrana fungovala velice dobře a celý tým si zaslouží pochvalu za předvedený bojovný výkon. Rouchovany tak odskočily z nebezpečného pásma sestupu. Březník naopak již téměř jistě ztratil jakoukoliv šanci na postup.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Pro nás velice důležité body a výsledek neodpovídá hře Březníku.

TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: První naše obdržené góly padly po našich chybách. V držení balónu jsme byli lepší. Dostali jsme dnes lekci s produktivity.



Sestavy


1.SK Rouchovany
- J. Maša [-] (8. R. Zloch [-] ) - P. Pachr [-] (76. F. Horký [-] ) , D. Svoboda [-] (58. J. Tesař [-] ) , R. Havelka [-] , L. Ludvík [-] - J. Slabý [-] - L. Škarabela [-] , P. Vala [-] , M. Fiala [-] , R. Škarabela [-] , P. Jelínek [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Flesar [-] , M. Stříž [-] , P. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] , L. Babčan [-] - J. Krupička [-] , P. Flesar [-] , V. Franěk [-] - J. Trojan [-] (74. J. Chadim [-] ) , J. Musil [-] -

ŽK: 86. J. Dvořáček .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - NEUMANN Jaroslav, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.