Rapotice B si výhrou nad Hrotovicemi B upevnily klidný střed tabulky


Branky


0

Rapotický fotbalový stánek se začíná stávat nedobytnou tvrzí. Již na šest vyhraných zápasů z domácího hřiště za sebou, usadily Rapotice v klidném středu tabulky. Naopak čtvrtá porážka Hrotovic je pro tento rezervní tým varováním v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance až po půl hodině hry

Rapotice toužily udržet domácí jarní neporazitelnost a získat tři body, což by jim upevnilo pozici v klidných vodách tabulky. Proti byl houževnatý a běhavý soupeř z Hrotovic. Úvod zápasu patřil domácím, kteří se tlačili před branku hostů, ale výrazněji se prosadit nedokázali a hra se vyrovnávala. Hrotovice hrozily rychlými protiútoky zejména po pravé straně. Největší příležitost první půle měl ve 30. minutě domácí Dobeš, který hladce prošel do pokutového území, avšak jeho zakončení bylo slabé a jen do náruče brankáře. Poločas zůstal bez branek a partie byla nadále otevřená.

Domácím k vedením pomohl šťastný gól

Druhá půle začala v podobném duchu, ačkoli hosté začali být nebezpečnější. Ohromnou příležitost si vypracovali po deseti minutách hry, kdy v jasné pozici trefili pouze tyčku namísto odkryté branky. Trest přišel o několik minut později z kopačky Davida Slaného, který v 50. minutě levačkou vystřelil do břevna, ale odražený míč si hostující brankář srazil za svá záda 1:0. Hrotovice se snažily o vyrovnání, čímž domácím nabízely možnosti k útočení a také rapotičtí přestřelili prázdnou branku. Definitivu výsledku dal v závěru zápasu brankou po rychlém brejku v 89. minutě Michal Dobeš a rozhodl tak o tom, že tři body opět zůstávají v Rapoticích 2:0.  



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Hrotovice hrály poctivý a běhavý fotbal. Místy jsme měli problémy s jejich rychlým přechodem do útoku a několikrát se nám stalo, že se ve třech či čtyřech řítili na našeho osamoceného hráče. Bylo to utkání o první brance, kterou jsme dokázali vstřelit ve druhé půli. Toužili jsme co nejdříve přidat druhou branku, ale třásli jsme se až do konce. Pro nás je nesmírně důležité, že jsme jarní neporazitelnost udrželi a upevnili si pozici v tabulce. Plusem je také udržení čistého konta, což se nám často nestává.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: První poločas byl vyrovnaný. Myslím si, že minimálně bod jsme si zasloužili. Bohužel nás trápí zakončení. Pro diváky to určitě nebylo špatné utkání.



Místo: Rapotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - LAŠ Milan (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.