0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Třebenice hrály s druhým Mohelnem bez branek


Branky


0

V největším šlágru úvodního kola se v Třebenicích diváci gólu nedočkali a oba týmy daly šanci svým pronásledovatelům, aby se k nim bodově přiblížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři své týmy podržely.

První jarní kolo bylo ve znamení souboje dvou vedoucích týmů. Třebenice neměly příliš povedený závěr podzimu a daly tak velkou šanci ostatním celkům se k nim přiblížit a zdramatizovat průběh soutěže. K těm, který toho dokázaly využít byl i tým z Mohelna, který vyhrál poslední čtyři zápasy. Samotné utkání se hrálo na velmi špatném terénu, na které si už ale všichni zvykli. Paradoxně právě technicky zdatným domácím to velmi ubližuje a snad se dočkají v brzké době jeho regenerace. Začátek utkání neměl špatnou úroveň a šance byly k vidění na obou stranách. Tu první měl na svých kopačkách v 10. minutě hostující Tomáš Vostal, který sám před brankářem Petrem Venhodou neuspěl. V 17. minutě zahrávali hosté trestný kop, ke kterému se postavil David Horký, ale jeho mířenou střelu do šibenice vytáhl skvělým zákrokem debutant v třebenické brance Petr Venhoda. Hned z protiútoku mohlo udeřit na druhé straně. Karel Kocmánek vybojoval před velkým vápnem míč pro Martina Čermáka, ale ani on na Miloše Ležáka v brance Mohelna nevyzrál. Největší šance ke skórování měli domácí ve 23. minutě. Jiří Bárta z trestného kopu minul jen o pět čísel branku hostí a tak někteří hráči i fanoušci domácích marně zvedali ruce na oslavu gólu. Ve zbytku první půle už tolik vzruchu před oběma brankama nebylo.

Druhý poločas již šance nepřinesl

Po změně stran už žádné velké šance nepřišly. Neustále se zhoršující terén své kvalitě také nepřispěl. Domácí měli sice více ze hry, ale spíše jen opticky. V závěrečné desetiminutovce Třebenice svého soupeře sevřely, leč bez gólového efektu. Velikonoční nadílky v podobě vstřelené branky se tak místní diváci nedočkali a budou si tak muset počkat alespoň na tu pondělní. Zaváhání Třebenic tak může využít především Valeč, která může bodově dohnat lídra tabulky.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Podle hry, která byla k vidění je remíza spravedlivá, a proto s výsledkem musíme být spokojeni. Ve druhém poločase jsme sice byli lepší, ale nijak jsme svému soupeři neublížili.

TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Utkání bylo vyrovnané, kdy oba dva týmy podržely jejich brankáři. S bodem jsme spokojeni bereme ho všemi deseti.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - P. Vrbka [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (58. M. Filipec [-] ) , M. Čermák [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , J. Čtvrtníček [-] , V. Fiala [-] (50. M. Ondráček [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - F. Žák [-] , F. Staněk [-] , P. Šanda [-] , M. Foretník [-] (75. M. Kopeček [-] ) - D. Vašek [-] , A. Mohelský [-] (46. R. Hošek [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] - T. Vostal [-] , T. Jeřábek [-] -

ŽK: 88. J. Čtvrtníček - 22. P. Šanda , 68. D. Horký .
Hráči zápasu: F. Žák .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ZIMA Petr, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.