1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice vyhrály díky gólu Šplíchala


Branky


0

Souboj prvního s posledním byl k vidění v sobotu odpoledne v Třebelovicích, kam zamířily Přibyslavice. Ačkoliv se jednalo o souboj týmů z opačných pólů tabulky, na hřišti to byla vyrovnaná bitva, kterou rozhodla jediná trefa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas začal v režii domácích, kteří si vytvořili územní převahu a první patnáctiminutovku k ničemu Přibyslavice nepustili. Hosté přes zimu hodně posílili a na jejich herním projevu to po chvíli začalo být znát. Nebezpečí z jejich strany hrozilo především ze standartních situací, které měli dobře připravené a předvedli krásný signál z rohu, který ale ke gólu nevedl. Domácí bylipo celý poločas o něco aktivnější, ale většinu šancí hostující brankář Marek Spielvogel zneškodnil nebo končily mimo bránu. O poločase se tak odcházelo do kabin za bezbrankového stavu. 

Utkání rozhodla standartní situace

Do druhého poločasu domácí zvýšili obrátky a bylo to znát. Po několika skrumážích ve vápně hostí přišel v 62. minutě rohový kop pro Třebelovice. Míč si postavil Marek Máca, nacentroval do vápna, kde se nejvýše vyšplhal Lukáš Šplíchal a rozhodl o vítězství svého týmu. Domácí ještě mohli přidat pojistku, ale žádná z šancí se neujala a nakonec ještě sahali po bodu hosté. V 78. minutě zahrávali standartní situaci, po které se dostal k dorážce Jan Kolman, ale jeho střela pouze orazítkovala břevno, a tak Přibyslavice odjeli bez bodu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Bylo vidět, že hosté dobře posílili a zápas vůbec nevypadal, jako že by měl hrát první s posledním. Po celý zápas jsme ale byli lepším týmem, více jsme hrozili, oni měli pouze standartky.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , M. Čurda [-] , J. Čurda [-] - M. Coufal [-] (67. K. Kapko [-] ) , L. Šplíchal [-] , D. Janíček [-] (55. A. Krejčí [-] ) , M. Máca [-] (89. J. Krula [-] ) , J. Jurka [-] - J. Rakušan [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Spielvogel [-] - M. Kopeček [-] , V. Carda [-] , F. Holub [-] , R. John [-] - L. Lopatář [-] , L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (64. D. Jirgl [-] ) , J. Kovář [-] - R. Hruška [-] , J. Kolman [-]

ŽK: 88. M. Máca - 72. L. Matějek .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SVOBODA Libor - ČEJKA Jaromír, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.