Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné doma dostalo šestku!


Branky


0

Jarní jízda Antonínova Dolu pokračuje i po zápase v Jamném. Domácí se sice snažili, dostali se do vedení, ale hosté ještě ěhem poločasu otočili a vyhráli zaslouženě 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jamné v úvodu aktivnějším týmem

Jamné vstoupilo do zápasu lépe a aktivněji. Už v 7. minutě utekl "adolským" obráncům Jan Kubín a zakončil mezi nohy Pallánovi.­ 1:0 Do 14. minuty hrál Antonínův Důl jenom druhé housle, ale dokázal si vybojovat penaltu. K penaltě se postavil kapitán Jan Göth a i když brankář vystihl stranu, míč skončil v síti.­ 1:1 Od té doby se Antonínův Důl zvedl a vrátil se ke své hře. Jarní "adolský" válec mohl zase úřadovat. V 18. minutě gólman domácích špatně vykopl malou domů a na pravém místě byl Libor Krejčí, který sice na poprvé gólmana neprostřelil, ale na druhý pokus skóroval.­ 1:2 . Ve 36. minutě Libor Krejčí přebírá míč na vápně a levou nohou prostřeluje gólmana na 1:3. Obrana hostů fungovala výborně a domácí nemohli nic kloudného vymyslet. Zatímco na druhé straně si hosté výborně narazili mezi obránci, následoval míč pod sebe a Libor Krejčí do prázdně brány. 1:4. Akce jako z učebnice. Tímto výsledkem poločas skončil. 

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas se hrál už v mírnějším tempu a hlavně ve středu hřiště. V 58. minutě chtěl změnit tentokrát obránce Petr Vorálek a povedlo se mu to. Napřáhl z vápna a změna skóre byla na světě, 1:5. Domácí si poté připravili slušné šance. Domácí útočník z pravé strany se pěkně uvolnil a také zakončil, ale proti byl Pallán a střelu zneškodnil. O pár minut později se Pallán blýskl znovu a ukázal se fanynkám v nejlepším světle. Poslední slovo ale měli hosté. Dlouhý nákop na levou stranu zpracoval hostující útočník, ten koukl a viděl opět nejlepšího hráče Libora Krejčího  a ten v 78. minutě uzavřel skóre.­ 1:6.Adol opět ukázal svoji týmovou sílu a zvítězil. V zápase padla jenom jedna žlutá karta a to nasvědčuje férové hře obou týmů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - obránce: "Začali jsme dobře a dali jsme první gól, ale 2 naše zbytečné chyby nás dostaly na kolena a zbytek zápasu byli hosté lepší."

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Michal Pallán - brankář: "Zápas jsme nezačali vůbec dobře, byli jsme jako opaření. Postupem se naše hra zlepšovala. Kluci nasázeli 6 gólů, já něco pochytal a zápas jsme společně dotáhli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - V. Kubín [-] , A. Kubín [-] , R. Musil [-] , P. Pavlíček [-] , O. Vomela [-] , M. Pytlík [-] , J. Kubín [-] , Š. Šimánek [-] (71. J. Šoukal [-] ) , T. Skryja [-] (46. O. Klíma [-] ) , J. Hora [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Pallán [-] - L. Zdarsa [-] , V. Čurda [-] - P. Vorálek [-] , J. Göth [-] (87. J. Dočkal [-] ) , T. Pokorný [-] , A. Urban [-] - M. Šabatka [-] , L. Krejčí [-] , P. Novák [-] - J. Poul [-]

ŽK: 26. J. Hora .
Místo: Jamné. Počet diváků: 80. Rozhodčí: URBÁNEK Zdeněk - JAKL Tomáš, VARHANÍK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.