Beranov doma pouze remizoval!


Branky


41. D. Bartoň (vl.) - 62. L. Karkula
0

I když se v zápase potkaly dva celky s nejlepší ofenzívou, nakonec padly jen dvě branky, které určily v konečném výsledku remízu. Za domácí skóroval Richard Ganzwohl, jeho gól byl ale zapsán jako vlastní, to na druhé straně se nemohl prosadit nikdo jiný než Lukáš Karkula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól poslal domácí do vedení

Zápas se od začátku odehrával v jasné režii domácích, kteří mohli do 10 minut vést 3:0. Své šance ale postupně zahodili nadvakrát Matějíček a v ofsajdu stojící Ganzwohl. Pak se i hosté dostali ke slovu, kdy si zejména středem hřiště razili cestu k brance domácích, což vyústilo k několika střelám, které ale neměly gólové parametry. Beranovští ale nadále hráli více s míčem a hledali mezery v soupeřově obraně. Do úniku po pravé straně se dostal Ganzwohl, ale svou špatně umístěnou střelou dal vyniknout Svobodovi. Další střely domácích borců nedělali hostujícímu brankáři velké potíže, až do chvíle kdy si balón navedl domácí František Smejkal a střelou rozezvučel břevno, po kterém dorážel Jonáš, avšak ke smůle domácích byla jeho střela slabá a našla jen pohotového Svobodu. Branka tedy padla až v 41. minutě poté, co se Jonáš dostal do velkého vápna a poslal střílenou přihrávku, do které vletěl Richard Ganzwohl a po odrazu se míč nakonec dostal do branky od bránícího hráče, takže branka byla uznání jako vlastní gól. Z toho se ale málem domácí neradovali dlouho, protože na samém konci poločasu vyvedl hrubku pravý bek domácích, míč se dostal na střed k osamocenému Karkulovi, který tváří v tvář Markovičovi poslal míč vedle branky. Poločas tak skončil hubeným vedením domácích 1:0.

 

Karkula zařídil dělbu bodů

Druhá půle se odehrávala ve stejném duchu, jenže když už se chystali domácí v pokutovém území střílet, dostoupili je obránci a za šance nebylo nic. Ani několik rohových kopů na obou stranách hřiště situaci nezměnily. A až z nenápadné akce se zrodil vyrovnávací gól. Hráči Staré Říše si vyměnili balón středem, přihrávkou našli rozběhlého Lukáše Karkulu, který křižnou střelou překonal Markoviče. Domácí chtěli zápas před domácím publikem vyhrát a uchýlili se ke hře na tři útočníky. Tlak se strany domácích se stupňoval, ruku bránících hráčů Říše nechal rozhodčí bez povšimnutí, Víta Molvu v jasné gólovce vychytal Svoboda a Františku Molvovi nebyl gól po rohovém kopu uznán pro údajný útočný faul. Střed hřiště teď byl volnější pro šikovné hráče ze Staré Říše, ale jejich nápady neměly potřebnou realizaci nebo jej domácí obrana vyřešila. Napjatý konec vystřídalo pár ostřejších zákroků, ale žádný nevedl k přímému ohrožení branky. Konec zápasu přinesl okamžik, ve kterém by měl asi rozhodčí zpytovat svědomí, jelikož po přihrávce Rostislava Kittlera stál Ganzwohl v ložené šanci a hostující bek odpálil prvně nohu a pak míč domácímu útočníkovi, což volalo po pokutovém kopu. Nestalo se tak, a tak tím skončil poměrně pohledný fotbal remízou, která pro oba celky prakticky nic neznamenala. Velký Beranov - Stará Říše B 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl - útočník: "Poměrně pohledný fotbal skončil nakonec remízou, i když jsme měli na to, rozhodnout již v první půlce."




Místo: V. Beranov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: NERAD Jiří - SOLAŘ David, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.