Jamné vítězí v Rantířově!


Branky


81. M. Klíma - 11. J. Hora , 53. M. Pytlík
0

Bojovný zápas celků ze spodní poloviny tabulky nabídl napínavou podívanou se šťastnějším koncem pro hosty z Jamného, kteří brali všechny body za vybojované vítězství 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili po rohu

Hned od prvních minut se hrál bláznivý fotbal ve stylu nahoru - dolů. Domácím však poměrně vázla spolupráce ve středu hřiště, což hosté kvitovali s povděkem a snažili se hrát aktivně. Odměna za jejich aktivitu přišla v 11. minutě. Hosté zahrávali rohový kop, konkrétně Martin Pytlík, míč skvostně zakroutil na hlavu Jiřího Hory, který zatloukl míč přesně k tyči, gólman byl bez jakékoliv šance zasáhnout - 0:1. Pak přišla šance domácích, přímý kop z kopačky Michala Klímy však gólman hostí lapil. Podobně dopadla střela Jana Kubína nebo Petra Pavlíčka na straně Jamného. Do kabin se tak šlo za hubeného vedení Jamného 0:1.

Pytlíkův gól rozhodl

Druhá půlka začala podle jamenských notiček. Aktivita hostů byla opět odměněna poměrně brzy po zahájení hry. V 53. minutě se po pěkné kombinaci dostal do šance Martin Pytlík a k radosti hostů bezpečně proměnil na 0:2. Za domácí se snažil kontrovat Bukovan, ale nebyl úspěšný. Jen doprostřed brány střílel v dobré šanci hostující Vomela. Pak měli domácí jedinečnou šanci na snížení. Rozhodčí Polodna odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil Dominik Cabúk, který ale vůbec netrefil prostor branky! Od 60. minuty převzali iniciativu domácí, hosté najednou vyráběli chyby v obraně, kde chvílemi panovalo bezvládí a naprostý chaos. Toho domácí využili až v 81. minutě. Chlupáček převzal po autovém vhazování míč, šajtlí ala Rosický poslal míč do vápna, kde si naběhnuvší Michal Klíma vůbec nelámal hlavu se zakončením a křápl míč do pravé šibenice - 1:2. Jenže snížení přišlo příliš pozdě, hosté posledních zhruba deset minut ubránili a mohli se tak radovat ze tří bodů za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník: "Nebýt prvního poločasu, tak bereme 3 body, musíme konečně pochopit, že se hraje od 1. minuty a né od 45. A je to náš čtvrtý prohraný zápas v řadě, což není moc pěkná série, příští kolo v Lukách už to snad zmákneme do vítězného konce. "

TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - obránce: "Chtěli jsme potvrdit naší formu z minulého zápasu a do zápasu jsme vstoupili aktivně a po rohu šli do vedení. Konec zápasu jsme poctivě ubránili a odvážíme si tak cenné vítězství."



Místo: Rantířov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - PACEK Dominik, WENDL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.