0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Batelově diváci branku neviděli!


Branky


0

Do Batelova zavítal k utkání 21. kola celek Bítovčic, statistiky obou týmů vyznívaly neutrálně, jelikož v Batelově se předchozích pět zápasů s Bítovčicemi vítěz neurodil, a nejinak tomu bylo i tentokrát, zrodila se další remíza, tentokrát 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náznaky šancí góly nepřinesly

V Batělově se od úvodu hrál vyrovnaný fotbal, s mírnou dominancí domácích hráčů. Do šancí se však dostávali domácí hráči ztěžka a spíše sporadicky. To samé se však odehrávalo i na druhé straně kolbiště, hosté se do vážnější šance taktéž nedostali. Dominovali oba brankáři, kteří nepřipustili změnu skóre a pomáhali svým obranám, jak se jen dalo. Poločas tedy skončil pro diváka neoblíbeným výsledkem 0:0.

Brankáři dominovali

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí hráči. V první obrovské šanci se ocitl Michal Musil, Chvátal však Musila výborně vychytal a udržel bítovčické akcie pořád vysoko. Další dobrou možnost měli domácí prostřednictvím Zbyňka Koreše, který však akci zbytečně šperkoval nahrávkou na lépe postaveného spoluhráče, Beseda však stál v ofsajdovém postavení, takže veškerý vzruch byl zbytečný. Dalším neúspěšným střelcem byl Dominik Ramach, jeho střela však v brance neskončila. Poslední tutovku měl Lukáš Maňo, který ale zblízka selhal a vůbec netrefil zařízení. Utkání tak skončilo 0:0, zrodila se tak v pořadí již šestá remíza těchto celků. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "V úvodu jsme byli lepším týmem, ale do šancí jsme dostávali těžko. I druhý poločas se hrál podle našich not, ale neproměnili jsme žádnou ze šancí."




Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - D. Ramach [-] , Z. Poledna [-] , M. Houzar [-] - M. Zima [-] , L. Kapoun [-] (77. L. Maňo [-] ) - T. Hron [-] (46. M. Marek [-] ) , Z. Koreš [-] , O. Beseda [-] , J. Hradecký [-] (78. M. Janoušek [-] ) , M. Musil [-]

FC Bítovčice
L. Chvátal [-] - V. Caha [-] , J. Hrad [-] , J. Hlávka [-] , M. Melenovský [-] (61. M. Šťáva [-] ) , Z. Kourek [-] , P. Dvořák [-] (75. J. Listopad [-] ) , P. Horáček [-] , L. Komárek [-] , P. Vacek [-] , J. Diviš [-]

ŽK: 60. J. Hlávka , 88. J. Hrad .
Hráči zápasu: M. Cháb - L. Chvátal .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NERAD Jiří - JELÍNEK Roman, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.