1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučtí doma nechali body Ždírci!


Branky


0

Loucká juniorka doma přivítala Ždírec, domácí už museli bodovat, pokud se chtějí v předstihu zachránit. To hosté jsou v pohodě a pořád hrají o špičku tabulky. Zápas v Lukách měl vyrvnaný průběh, ale domácí nakonec vstřelili o jeden gól méně a prohráli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horáček dvěma góly položil základ k výhře

Od začátku zápasu bylo vidět, že domácí chtějí bodovat. Od první minuty se hrálo vyrovnané a bojovné utkání, domácí měli náznaky šancí, ale ke gólu to nevedlo. Naopak udeřilo, v podání louckých již tradičně, na druhé straně. Běžela 16. minuta zápasu, ždírečtí nacentrovali do vápna, odražený míč se dostal na penaltu, kde stáli dva volní hráči hostů. Tím, kdo nakonec v poklidu míč dopravil za Babínkova záda, byl Pavel Horáček a hosté vedli 0:1. Po obdržené brance se zase dostali do hry domácí, měli dvě slibné šance, ale Guth s Brázdou na míče těsně nedosáhli. A tak se skóre zase měnilo v neprospěch domácích. Pavel Horáček se po pěkné indviduální akci prosadil křižnou střelou podruhé v zápase - 0:2. Pro hosty bylo velkým mínusem zranění Ondřeje Záškody, který tvořil hru a jenž musel ve 39. minutě sřídat. Poločas však další změnu nepřinesl, takže hosté odcházeli s dvoubrankovým vedením. 

Brázdův gól přišel na zmar

Záškodovo střídání bylo na hostech znát, domácí převzali taktovku, opticky byli lepším týmem, ale koncovka, ta byla hrůzostrašná. Zatímco hosté měli efektivitu stoprocentní, tak domácí stříleli všude možně, jen ne do prostoru branky. Tak se hrálo až do 73. minuty, kdy se na katastrofální koncovku nemohl dívat Ondřej Brázda, ten si vzal míč, zařadil trojku, utekl všem a také doslova prorval vše, co mu stálo v cestě - 1:2. Hru louckých oživil i mladý Marek Pešák, který měl na noze vyrovnání. Běžel nastavený čas, Pešák se ocitl na malém vápně, ale k neštěstí domácích branku minul, takže domácí museli zkousnout další prohru, tentokráte se Ždírcem 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - vedoucí: "Na jeden poločas se těžko vyhrává. Když už si to nepoděláme v 2. poločase, tak zase nezvládneme ten první. Na druhou stranu ono bez toho, aniž by se šlo na trénink, tak se taky těžko hraje, ale to si musí srovnat v hlavně každý sám!!!




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Babínek [-] (32. M. Žatečka [-] ) - M. Pekárek [-] (64. M. Pešák [-] ) , M. Poláček [-] , O. Brázda [-] , L. Boháček [-] (75. J. Hájek [-] ) , R. Hájek [-] , D. Pertlík [-] , M. Zámostný [-] , M. Kubeš [-] , V. Rychlý [-] , M. Guth [-]

TJ Ždírec
O. Průša [-] - P. Čermák [-] , L. Záškoda [-] , O. Jaroš [-] , R. Hanus [-] - P. Horáček [-] , O. Záškoda [-] (39. V. Fiala [-] ) , J. Bucl [-] (83. S. Kliment [-] ) , R. Forman [-] - P. Tlačbaba [-] , P. Vampola [-] -

ŽK: 55. M. Pekárek , 87. D. Pertlík - 65. R. Hanus , 87. P. Horáček .
Hráči zápasu: O. Brázda - P. Horáček .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 45. Rozhodčí: VLK Radim - POLODNA Vladimír, ZADRAŽIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.