0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov doma padl s Batelovem!


Branky


48. M. Zima , 66. Z. Koreš
0

Rantířovská juniorka doma přivítala silného soupeře z Batelova, oba týmy mohly hrát relativně v pohodě, nicméně Batelov ještě může promluvit d konečného pořadí v popředí tabulky. Hrál se vyrovnaný zápas, šance byly na obou stranách, ale úspěšní byli jen střelci z Batelova, kteří se trefili hned dvakrát - 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branku v první půli diváci neviděli

První poločas toho v globálním měřítku příliš nenabídl.V úvodu se hrálo všude možně, jen ne ve vápnech nebo v nebezpečných prostorech pro oba brankáře. Oba týmy hrály poctivého zanďoura, nikdo se nechtěl dopustit chyby. Avšak nějaké výjimky se postupem času objevily. Domácí tým měl dvě dobré příležitosti ke skórování, ale ani jednu z nich neproměnil, obě dvě šance totiž skončily na tyčce hostující branky! Hosté přispěchaly s odpovědí, a taktéž se dostali do velice solidních šancí, avšak ani Beseda, ani Koreš nedokázali své úniky proměnit. I proto skončil poločas pro diváka nejnudnějším možným výsledkem 0:0

Hosté rozhodli v prvních minutách

Oba týmy tey nastoupily druhé půle se stejnými šancemi, to se však změnilo poměrně záhy, za tři minuty už šli hosté do vedení. Batelovští ve 48. minutě nakopli míč, ten si převzal Michal Zima, posunul si jej do běhu mezi dva obránce a zakončil nekompromisně k levé tyči - 0:1. Po obdrženém gólu začaly krušné minuty pro rantířovské. Nejprve se zranil Vaněk, následně po srážce s hostujícím gólmanem musel střídat Karel Hula a domácí museli dohrávat nuceně v deseti lidech. V 66. minutě pak přišel druhý gól v domácí síti. Po pěkné akci se prosadil Zbyněk Koreš a domácí to měli zase o něco těžší. Sice bojovali, ale na výhře hostí z Batelova, kteří si konec zápasu zkušeně pohlídali, to nic nezměnilo, takže Batelov veze všechny body za výhru 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Juraj Kozák - záložník: "Hrálo se spíše uprostřed hřiště, šance jak na naší, tak hostující straně vznikaly spíše z protiútoků. Gól jsme dostali po akci, kdy si to host hodil mezi dva beky a šel sám. Škoda zranění Vaňka a Huly."

1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: " Předvedli jsme solidní výkon a myslím si, že zaslouženě zvítězili. Na šance úvodní polovina vyrovnaná, když domácí nastřelili dvě tyčky, my naopak doslova zazdili dvě tutovky Besedou a Korešem. Druhou půlku jsme domácí k ohrožení branky prakticky nepustili, naopak po hezkých akcích dvakrát skórovali. Pochvala za týmový výkon."



Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - M. Mikulec [-] , J. Kozák [-] (62. J. Holub [-] ) , D. Cabúk [-] , J. Vyskočil [-] , D. Vaněk [-] (64. V. Karásek [-] ) , M. Benda [-] , K. Hula [-] , P. Cibulka [-] , M. Horáček [-] , L. Kalný [-]

1. FC Batelov
T. Růžička [-] - M. Houzar [-] , Z. Poledna [-] , D. Ramach [-] - L. Kapoun [-] , M. Zima [-] - Z. Koreš [-] , O. Beseda [-] , J. Hradecký [-] , M. Marek [-] (80. M. Blaško [-] ) , M. Musil [-]

ŽK: 88. P. Cibulka - 88. O. Beseda .
Hráči zápasu: M. Zima , Z. Koreš .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - JAKL Tomáš, VLK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.