Přestřelka v Batelově nepoznala vítěze!


Branky


40. Z. Koreš (p.) , 56. O. Beseda , 71. O. Beseda - 24. L. Karkula (p.) , 62. L. Karkula , 76. L. Karkula
0

Zajímavý zápas sliboval souboj mezi Batelovem a béčkem Staré Říše a předpoklady se naplnily. K vidění byl ofenzivní fotbal, kdy domácí byli herně mírně lepší, ale hosté byli neskutečně efektivní a nakonec brali bod za remízu 3:3 a potvrzují tak i nadále výbornou jarní výkonnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltový první poločas

Domácí do zápasu vstoupili aktivněji, snažili se o kombinační fotbal, hosté však hráli kompaktně vzadu a vyráželi do občasných kontrů. Jeden jim vyšel ve 24. minutě. To po útočné akci faulovali domácí, hosté rozehráli standartní situaci, míč po rozehrávce propadl domácí obranou, Lukáš Karkula se prosmýkl až k brankáři Chábovi, udělal mu kličku a gólmanovi nezbývalo nic jiného, než jej faulovat. Pokutový kop Karkula proměnil a poslal hosty do vedení 0:1. Podobná situace se udála i na druhé straně fotbalového kolbiště. Ondřej Beseda postrčil míč ke Korešovi, ten byl sražen ve vápně a penaltu kopali i domácí, s podobným, tedy gólovým nádechem - 1:1, úspěšným střelcem byl kapitán Zbyněk Koreš. Za tohoto stavu odcházely oba mančafty do šaten.

Další dva góly na každé straně

Druhý poločas se nesl opět v mírné režii domácích, kteří se ujali vedení ze situace, ze které to asi čekal málokdo. V 56. minztě centroval ze strany Ondřej Beseda, k údivu všech se nakonec míč zatřepal až v síti brankáře Svobody, 2:1. Z vedení se však domácí příliš dlouho neradovali. Hosté vyučovali z produktivity. V 62. minutě po jednom z brejků rozebral ve spolupráci se spoluhráči opět Lukáš Karkula a začínalo se od znovu - 2:2. Za dalších pár minut si domácí vzali vedení zpátky do své moci, série odrazů nakonec skončila u nohou Ondřeje Besedy, který svu druhou brankou v zápase vrátil domácí do sedla - 3:2. To však nebylo vše, co se týče ofenzivních manévrů. V 76. minutě domácí pojazili útočnou akci, hosté se rychle zmocnili míče, přenesli hru na Lukáše Karkulu, no a byl na světě hattrick3:3. Pohledný zápas tak vítěze nepoznal, oba celky si nakonec body dělily.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "V dnešním zápase jednoznačná ztráta bodů. Hosté proměnili takřka vše na co sáhli. "V dnešním zápase jednoznačná ztráta bodů. Hosté proměnili takřka vše, na co sáhli. Poslední dobou máme obrovské mezery v obranné fázi, a to nás stojí body."




Místo: Batelov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: URBÁNEK Zdeněk - SURÁN Vlastimil, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.