Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec málem prohospodařil vedení!


Branky


0

V zápase víkendu, kdy hrály týmy z popředí tabulky, se očekávalo, že domácí budou tvrdit muziku, první poločas to tak i vypadalo, když domácí vedli o tři góly. Svoji laxností a chybami však ze zápasu udělali slušné drama, když nakonec byli rádi za vítězství 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v síti hostů

Ždírec nastoupil do zápasu velice aktivně a již v páté minutě mohl skórovat Horáček, který však nabídku na malé vápno odmítl a pouze trefil hostujícího brankáře. Další minuty se hrálo rovněž na hostující branku, kdy obrovský tlak domácích vyústil ve dvě slepené branky ve 27. a 29. minutě. První zařídil jarní kanonýr Rostislav Hanus z penalty. Byl to jeho již čtvrtý gól z penalty ze čtyř pokusů v jarních zápasech. Penaltu zařídil skvělým průnikem vápnem Ondřej Záškoda, který byl ve vápně nemilosrdně sestřelen.Dvě minuty na to rychle vhodil aut Tlačbaba na Ondřeje Jaroše, který zkoušel centrovat skoro od půlící čáry a míč se mu šťastně, a také trochu záhadně, zakroutil do šibenice na zadní tyč - 2:0. Poté zahrozili i hosté, kdy největší šance skončila střelou jen těsně vedle domácí branky. Pak opět zaúřadovali domácí hráči. Tlačbaba po skvělé nahrávce Záškody trefuje jen tyč, za pět minut si však domácí spravili chuť a Pavel Horáček zvyšuje na 3:0. Poslední šanci první půle měl Tlačbaba, ale na nerovném terénu netrefuje ideálně opět skvělou nahrávku Záškody a trefuje jen bočí síť.

Hosté zápas málem otočili

Na první pohled se mohlo zdát, že je zápas rozhodnutý. Opak byl však pravdou. Domácí totálně usnuli na vavřínech a prospali začátek druhého poločasu, podobně jako v Antonínově Dole. V 55. minutě Čermák nahrává gólmanovi Průšovi, který ligově namazal a Zbyněk Koreš jeho nabídku s povděkem přijal - 3:1. Za další čtyři minuty bylo pro hosty ještě veseleji. Zdeněk Poledna vyslal nevýraznou střelu, se kterou by si za normálních okolností Průša v klidu poradil, teč jednoho z obránců však změnila dráhu míče, který šel do protipohybu gólmana - 3:2. Diskutabilní situace se odehrála v 64. minutě. Nakopnutý míč batelovských putuje pomalu za brankovou čáru, gólman Průša míč jistí, zezadu se však objevil hostující útočník, který po kontaktu padá a dožaduje se penalty. Sudí Šuhaj po domluvě s asistentem nařizuje pokutový kop, s jehož proměněním nemá Michal Zima žádný problém - 3:3. Hosté byli v laufu a vycítili šanci na celkový obrat utkání, vítr z plachet jim však vzal nejlepší hráč domácích Ondřej Záškoda, který v 70. minutě po průniku nedal gólmanovi střelou k tyči šanci, 4:3. Zbytek strhujícího a dramatického zápasu se dohrával spíše uprostřed hřiště, kde si domácí nakonec hubenou výjru pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždírec
Zdeňka Žampová - trenérka: "Zápas, který jsme si zbytečně zkomplikovali vlastními chybami a laxností některých hráčů. Tři body jsme si však zasloužili."




Sestavy


TJ Ždírec
P. Čermák [-] , L. Záškoda [-] (54. L. Pospíchal [-] ) , R. Hanus [-] , V. Fiala [-] (80. B. Fiala [-] ) - R. Forman [-] , J. Bucl [-] , O. Jaroš [-] , O. Záškoda [-] - P. Horáček [-] , P. Tlačbaba [-] - O. Průša [-]

1. FC Batelov
T. Růžička [-] - D. Ramach [-] , M. Houzar [-] , Z. Poledna [-] - M. Zima [-] , L. Kapoun [-] - L. Maňo [-] (75. M. Blaško [-] ) - M. Musil [-] , O. Beseda [-] , Z. Koreš [-] , J. Hradecký [-]

ŽK: 35. O. Záškoda - 30. L. Maňo , 81. M. Musil .
Hráči zápasu: O. Záškoda - Z. Koreš .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - JAKL Tomáš, JIROUŠEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.