P. Kružík 89. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

18.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice doma nečekaně padla!


Branky


89. P. Kružík (p.) - 14. P. Dvořák , 50. P. Dvořák
0

Brtnice v dalším domácím utkání přivítala poslední Bítovčice, které se na jaře trápí ještě více než na podzim. Naopak Brtnice po slabším podzimu vykazovala na jaře zlepšené výkony podpořené i bodovými zisky. Zápas se však domácím příliš nepovedl, nedostávali se do hry a svému soupeři podlehli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bítovčicím stačila jedna standartka

Domácí si byli vědomi, že se jim na jaře herně daří a chtěli na hosty z Bítovčic vletět hned od prvního hvizdu rozhodčího Nerada. To se jim však absolutně nedařilo. Snaha o kombinační hru s cílem vstřelit rychlou branku byla sice zřejmá, ale minula se účinkem. Domácí hráči kazili leckdy jednoduché přihrávky a prakticky se sami vyřazovali ze hry. Brtnice se snažila dostávat do šancí i skrze dlouhá autová vhazování, leč tentokrát to k užitku nevedlo, totéž platilo i množství standartních situací, které domácí zahazovali. Hosté se ve 14. minutě dostali k zahrávání zajímavé standartní situace a hned to byla situace gólová. Míč si postavil Pavel Dvořák a prostřelil zeď i gólmana - 0:1. Po obdržené brance se Brtnice opět snažila, ale dnes zkrátka neměli její hráči absolutně den, výsledek se do konce poločasu již nezměnil.

Dvořák pojistil vedení

Taktika domácích na druhou půli zněla jasně - co nejrychleji vyrovnat a vstřelit druhou branku. Domácí se dostávali čím dál častěji do zakončení, avšak jejich střely létaly častěji mimo než směrem na branku, navíc se jednalo o střely z větších vzdáleností. A v 50. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Hosté z Bítovčic rychle rozehráli další standartku, záložník hostí nahrával pod sebe, kde čekal na správném místě opět Pavel Dvořák a ten se ani tentokrát nemýlil - 0:2. Brtničtí reagovali dvěma střídáními během deseti minut, změnili rozestavení, ale kýžený výsledek se nedostavil. Snížení, které zajistil z nařízené penalty v 89. minutě Pavel Kružík, už přišlo příliš pozdě. Domácí tak přenechali všechny body Bítovčicícm, pro které mají tři body z venkovního hřiště cenu větší než zlatou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Dneska vázl přechod do útoku, to byl náš kámen úrazu. Hodně nepřesností jsme vytvořili a to nás stálo body. Několik šancí jsme si vytvořili, ale nic z nich nebylo."




Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - T. Smolík [-] , M. Plaček [-] , R. Kružík [-] (51. R. Kružík [-] ) , J. Zelený [-] (62. T. Štefl [-] ) , Z. Doležal [-] - T. Doležal [-] , P. Kružík [-] , J. Zelený [-] (18. J. Doležal [-] ) - A. Frolda [-] , J. Vyskočil [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - V. Caha [-] , J. Hrad [-] , R. Fejta [-] , Z. Kourek [-] , P. Dvořák [-] (71. V. Ďásek [-] ) , P. Horáček [-] , L. Komárek [-] , L. Chvátal [-] , J. Diviš [-] (74. P. Vacek [-] ) , J. Láznička [-]

ŽK: 23. J. Vyskočil - 25. L. Komárek , 39. J. Hrad , 45. P. Horáček , 89. L. Chvátal .
Hráči zápasu: Z. Doležal - P. Dvořák .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NERAD Jiří - SOLAŘ David, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.