1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice udržely domácí neporazitelnost!


Branky


90. M. Tůma , 91. M. Tůma - 90. D. Blaško
0

Nejzajímavější zápas 16. kola se odehrál v Puklicích, kam přijelo mužstvo Batelova. Batelov byl po většinu zápasu více než vyrovnaným soupeřem, o tři body přišel až v závěru, když domácí z poslední akce šťastně vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou převahu ve vedoucí gól nepřetavili

Utkání dvou celků z popředí tabulky začalo vcelku opatrně, nikdo nechtěl jako první udělat chybu, a tak se spíš vyčkávalo. Domácí oddíl měl sice mírnou optickou převahu, avšak do stoprocentních šancí se dostávali domácí borci velice ztuha. Když už se do šancí domácí dostali, naložili s nimi prachbídně. Aktivní byl především Marek Hekrle, který se několikrát ocitl tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Růžičkovi, ten však nebyl v prvním poločase k prostřelení. Ani hosté však nezaostávali, taktéž si vytvářeli šance. Za hosty větral domácí obranu hlavně Zbyněk Koreš, ani on však neuspěl, buď mířiil mimo tři tyče, nebo jeho pokusy kryl Mirek Kabelka v brance Puklic. Poločas tak skončil bez branek.

Šťastná střela Tůmy rozhodla o dělbě bodů

Druhý poločas nezastihl domácí v nejlepší formě a hosté převzali otěže zápasu. Najednou jich bylo plné hřiště a domácí se hledali. Odráželi jeden útok batelovských za druhým a s vypětím všech sil se jim to po většinu času dařilo. Opět byl z hostů aktivní Zbyněk Koreš, který ale nechal vyniknou domácího gólmana Kabelku, podobně dopadl i batelovský Havlíček, který také nenašel recept na Kabelku v brance. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, domácí obrana nedokázala odkopnout hostující nákop, míče se zhostil Dominik Blaško a poslal hosty do vedení, 0:1. Kdo si však myslel, že si hosté odvezou všechny tři body, ten byl jistě překvapen. Běžela poslední minuta zápasu, Martin Tůma zahrával poslední standartní situaci v zápase, všichni očekávali centrovaný míč, nicméně Tůma do mče křápnul a ten skončil až za zády gólmana Růžičky, 1:1. Tak také zápas skončil, jelikož po vstřelené brance rozhodčí zápas ihned ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl - vedoucí: "V prvním poločase jsme byli mírně lepší, ale byl to zápas obou gólmanů. Utkání nakonec skončilo dělbou bodů, ovšem za bod můžeme děkovat hlavně my. Batelovští byli jednoznačně lepší."




Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - L. Zeman [-] , F. Novotný [-] (73. V. Kos [-] ) , M. Tůma [-] - V. Neubauer [-] , M. Tůma [-] , V. Zeman [-] (46. D. Skotar [-] ) - P. Novotný [-] (68. J. Souček [-] ) , R. Křišťál [-] , M. Hekrle [-] - V. Tišl [-]

1. FC Batelov
T. Růžička [-] - D. Ramach [-] , M. Houzar [-] , T. Hron [-] (60. M. Janoušek [-] ) - L. Kapoun [-] - K. Havlíček [-] , L. Maňo [-] (71. M. Zima [-] ) - O. Beseda [-] (88. D. Blaško [-] ) , M. Blaško [-] (85. Z. Poledna [-] ) , M. Musil [-] , Z. Koreš [-]

ŽK: 44. M. Hekrle .
Hráči zápasu: M. Kabelka , M. Tůma - Z. Koreš , K. Havlíček .
Místo: Puklice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NERAD Jiří - SOLAŘ David, VONDRÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.