Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice s větrem v zádech porazila Bítovčice!


Branky


0

Brtnice po minulé prohře v Jamném chtěla naplno bodovat v domácím prostředí s posledními Bítovčicemi. Zápas se hrál za slunečného počasí, ale za silného větru. Ten nakonec pomohl spíše domácím, kteří vyhráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do poločasu rozhodly zápas

Za slunečného počasí vyběhly obě jedenáctky do dalšího utkání okresního přeboru. Domácí se sešli konečně v silné sestavě a bylo to znát od prvních minut zápasu. K vidění byl v podání domácích rychlý a svižný fotbal a diváci nemuseli na první gól čekat příliš dlouho. Navrátilec v sestavě, Aleš Frolda, prokázal v 8. minutě zkušenost a nekompromisně propálil gólmana hostí, 1:0. Domácí byli i nadále jasně lepší, druhá branka přišla záhy. V 16. minutě se dostal míč na hranici velkého vápna, kde se nejlépe zorientoval Pavel Kružík a střelou z 20 metrů nedal Fousovi šanci, 2:0. Hosté nevěděli, kde jim hlavy stojí a už to bylo 3:0. To si míč převzal Jiří Vyskočil, obešel hostujícího beka a poklidně zakončil. Po třetím gólu domácích tempo hry mírně opadlo, těžiště hry se přesunulo spíše do středu hřiště, kde se bojovalo o každý míč. Domácí dobře pressovali, hosté neměli potřebný klid na rozehrávku a jejich míče tak končily spíše v zámezí, než že by nacházely spoluhráče. Domácím tříbrankový náskok evidentně nestačil, a tak si po výměně míče s Tomášem Doležalem připsal druhou branku v zápase Aleš Frolda. Ten bohužel musel po vstřelené brance střídat, doufejme, že bude Frolda co nejdříve v pořádku. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, takže poločas vyzněl jasně pro domácí 4:0.

Kosmetická úprava domácí o body nepřipravila

Hosté, leč prohrávali o hrozivé čtyři branky, rozhodně ve druhém poločase nerezignovali a snažili se s výsledkem něco udělat. Druhý poločas tak začali lépe hosté, kteří zvýšili obrátky, zařadili vyšší rychlostní stupeň a začali domácí přehrávat. Výsledkem bylo několik slibných zakončení a standartních situací z nebezpečných vzdáleností, brtnická obrana v kooperaci s gólmane Plačkem však pracovala bezchybně. Domácí se mohli opřít především o výkon nejlepšího hráče zápasu Tomáše Smolíka, který si výborně plnil defenzivní úkoly a navíc ještě zakládal nebezpečné brejkové situace pro spoluhráče. V 80. minutě už ale ani on, ani nikdo ze spoluhráčů nezabránil ve skórování Michalu Vackovi, který prostřelil Plačka v domácí brance a upravil na 4:1. Brtničtí nadále čekali na chyby v rantířovské obraně, ty však nepřišly, tudíž utkání skončilo výhrou domácích 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Nikdo asi nečekal, že během prvních 30 minut budeme vést 3:0. První poločas byl z naší strany velmi povedený. Jen škoda, že se nám zranili dva klíčový hráči, ale věřím, že se na příští týden dají do pořádku."

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník: "Naprosto jsme odflákli první poločas, ve kterém jsme dostali 4 góly, ve druhém poločase naskočila výpomoc z A mužstva a bylo to mnohem lepší, ale to už bylo pozdě".



Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - T. Smolík [-] , R. Kružík [-] (64. V. Března [-] ) , M. Plaček [-] , T. Štefl [-] (73. I. Dostál [-] ) - T. Doležal [-] , P. Kružík [-] - J. Vyskočil [-] , A. Frolda [-] (43. Z. Doležal [-] ) - J. Zelený [-] , R. Kružík [-]

TJ Ježek Rantířov B
P. Svítil [-] - M. Grundza [-] (63. M. Vacek [-] ) , L. Kovačík [-] , J. Kozák [-] , M. Benda [-] , J. Vyskočil [-] (63. M. Klíma [-] ) , K. Hula [-] (46. P. Pavlíček [-] ) , P. Cibulka [-] , M. Chroustovský [-] , M. Horáček [-] , M. Karol [-]

ŽK: 72. T. Štefl - 25. J. Kozák , 40. P. Cibulka .
Hráči zápasu: T. Smolík , A. Frolda .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VLK Radim - SURÁN Vlastimil, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.