2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček vítěze nepoznal!


Branky


0

Druhý z víkendových soubojů benfik nakonec vítěze nepoznal. Zápas nabídl dobrý fotbal slušné úrovně, kde domácí dvakrát vedli, o vedení a tři body však přišli v poslední minutě, takže se body dělily za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátku udeřil Kovačík

Oba týmy nastoupily do prvního ostérho zápasu s cílem bodovat, Stará Říše nemohla počítat s posilami z áčka, jelikož to souběžně s tímto zápasem hrálo své divizní utkání proti Žďáru nad Sázavou. To domácí tuto možnost sice měli, ale příliš ji nevyužili. V prvních minutách zápasu se na těžkém rantířovském terénu hrál neurovnaný fotbal, domácím vázla středová spolupráce Klíma-Pavlíček, a tak toho příliš k vidění nebylo. Od 20. minuty už domácí hru zpřesnili a vyráželi k útočným akcím. Ve 23. minutě Chroustovský prokličkoval skrze tři hráče, jeden z nich jej fauloval, sudí Hájek nechal výhodu, ke které se o pár vteřin později vrátil a domácí tak zahrávali přímý volný kop u hranice vápna. K exekuci se postavil sniper Ladislav Kovačík  a technickým pokusem překonal Koubu - 1:0. Poté se začali osmělovat i hosté, hlavně útočník Karkula dělal problémy, ale vážěnjší ohrožení jedné či druhé brány se už v první půli neudálo.

Bod vystřílel v poslední minutě Kupka

Druhý poločas začal pěkně zostra, hrálo se nahoru-dolů, avšak nepřesnosti nezmizely, nadále hráči obou celků hodně kazili. V 56. minutě se hosté dočkali vyrovnání. To se František Florian dostal na pravé lajně do laufu, obehrál jednoho obránce, načež proti němu vystoupil obránce druhý, ale Florian na nic nečekal, vypálil a to tak šikovně, že míč zapadl nechytatelně za Fousova záda - 1:1. Pak se dlouhé minuty hrálo na půlce, mnoho fotbalu v této části zápas nepobral. To změnila až 73. minuta, Klíma vysunul do brejku rychlonožku Bendu, od něj se míč dokutálel k Juraji Kozákovi, který metr za vápnem křápnul do míče tak dokonale, že zapadl přesně k tyči a domácí opět vedli - 2:1. Domácí se snažili své vedení ubránit, případně navýšit z brejku, hosté ale byli velmi trpěliví a naopak to byli oni, kdo nedal domácím chvilku klidu na odpočinek. Když už to vypadalo, že tři body zůstanou doma, přišla poslední akce zápasu. Staroříšští ji rozjeli po levé straně, míč se dokutálel před velké, kde domácí zadáci nereagovali, naopak bystře zareagoval David Kupka  a zasloužil se o dělbu bodů povedenou ránou k levé tyči - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - záložník: "Náš výkon na první jarní zápas nebyl zase tak špatný, snažili jsme se kombinovat a podporoval naše krajní hráče. V zápase jsme jednoznačně v poslední minutě ztratili 2 body, v tomto zápase jsme si tu výhru zasloužili, ale takový je fotbal a v dalších utkáních se budeme už snažit v poslední minutě neinkasovat."




Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - M. Benda [-] , L. Kovačík [-] (46. M. Grundza [-] ) , M. Klíma [-] (79. O. Pernica [-] ) , J. Kozák [-] , M. Karol [-] , L. Lát [-] , M. Chroustovský [-] , P. Pavlíček [-] (67. K. Hula [-] ) , J. Lupač [-] , J. Vyskočil [-]

FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - F. Ratkovský [-] (74. M. Hrubša [-] ) , P. Pokorný [-] , D. Kupka [-] , F. Florián [-] , M. Pazderník [-] , F. Bartoň [-] (74. M. Hrubša [-] ) , D. Bartoň [-] , M. Šeda [-] , L. Karkula [-] , D. Kouba [-]

ŽK: 75. M. Grundza - 87. D. Kouba .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hájek Kamil - SVOBODA Patrik, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.