1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějov si z Cejle odvezl cenný bod!


Branky


0

Na první pohled se mělo jednat o poměrně jasnou záležitost, Cejle doma tradičně boduje a navíc střílí hodně branek, to však nebyl případ tohoto víkendu. Nadějov poctivým defenzivním výkonem a s trochou štěstí vybojoval velmi cenný bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěstěna byla v první půli nakloněna Nadějovu

Cejle nastoupila do utkání výrazně oslabena. V její sestavě chyběl tradiční gólostroj Dalibor Čáp, tvůrce hry Zelinka nebo pilíř obrany Martin Bednařík. Navíc se hrálo na náhradním travnatém hřišti, to však nebyl až takov handicap, neboť je známo, že v Cejli mají obě travnaté plochy parametry vyšší než okresní přebor. Úvod utkání měli v režii jasně domácí, kteří se dostávali do tlaku a postupně si vytvářeli i šance, přičemž tyto šance lze označit za tutové. Ve dvou případech pomohlo Čejkovi v brance hostů břevno, další tři šance domácí hráči trestuhodně zahodili. Hosté se dostali do jedné vážnější šance, ani ta však v síti neskončila, takže poločas skončil 0:0.

Branky přinesla poslední desetiminutovka

Začátek druhé půle nezastihl domácí v optimálním rozpoložení, nedokázali se dostat do zakončení, hra byla nepřesná a hrálo se spíše na půlce, bylo plno soubojů. Po nějaké době se domácí přece jen dostávali více a více do přečíslení, bohužel finální fáze nebyla příliš dobrá a efektivní. Hosté poctivě bránili a vypadalo to, že utkání skončí pro diváka nudným výsledkem 0:0. V 82. minutě však nejlepší střelec domácích Pavel Dolejší vlil domácím naději do žil, když přesně zakončil jednu z akcí, 1:0. Kdo si však myslel, že vedení domácí udrží, byl na velkém omylu. Hosté to nezabalili, a v 87. minutě po špatně ubráněném autu domácími vstřelil velice důležitý vyrovnávací gól Daniel Pavlíček, to byla také tečka za celým zápasem - 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "Nemůžeme se na nic vymlouvat, soupeře, který je poslední v tabulce, bychom měli porazit i v okleštěné sestavě. Díky fanouškům, kteří přišli na zápas a povzbudili nás."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "Myslím, že to byl vyrovnaný zápas a remíza 1:1 je spravedlivá. Všichni hráči podali velmi dobrý výkon."



Sestavy



TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - M. Tlačbaba [-] , L. Klimeš [-] , D. Pavlíček [-] , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] , Z. Doležal [-] , T. Novotný [-] , J. Slabý [-] , T. Pech [-]

ŽK: 41. T. Novotný , 79. T. Pech .
Hráči zápasu: D. Pavlíček .
Místo: Cejle. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NERAD Jiří - JELÍNEK Roman, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.