0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov vyloupil Ždírec rozdílem třídy!


Branky


0

Ždírec na domácím hřišti přivítal rantířovské béčko, podle předpokladů měli být domácí jasnými favority, protože okupují nejvyšší příčky soutěže. Rantířov však v zápase podal výborný výkon a po zásluze si odvezl všechny tři body za výhru 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Kovačík zajistil vedení hostů

Začátek zápasu se rozhodně nenesl v klidném duchu. Hned v první minutě zahrozil střelou hostující Wiederlechner, ale domácí gólman byl na místě. Záhy na to se mohli ujmout vedení domácí, ale Horáček sám před Fousem nemířil přesně a přestřelil.Asi v desáté minutě se po ose Kozák-Cabúk dostal míč až k volnému Vostálovi, ale ten nemířil přesně. Hned po výkopu se ale k míči dostali opět hosté, konkrétně Juraj Kozák, který obelstil obránce a poslal centr na Cabúka, ale ten byl taktéž neúspěšný. Po zběsilé čtvrthodince se hra uklidnila, následovalo několik rohových kopů nebo přímáků, ale ohrožení z toho nebylo ani pro jednu branku. Opravdu velká šance přišla ve 22. minutě a měli ji na starosti domácí. Jan Bucl vybídl do šance Jindřicha Vampolu, ten ještě nacentroval na lépe postaveného Pavla Horáčka, jeho hlavičku ale zastavilo břevno!!! Za minutu mohlo ale udeřit i na straně druhé. Kovačík se dostal do vápna, ukázal klid, míč si  zasekl a slabší levačkou vypálil těsně vedle levé tyče. Ve 27. minutě se o slovo přihlásili opět domácí, střela Jindřicha Vampoly měla gólové parametry, i díky teči však skončila pár centimetrů vedle pravé tyče. Hosté měli taktéž další šance. Míč se postupně přes Vostála a Wiederlechnera dostal až na Kozáka, který ale z kroku střílel nad branku. První gólová akce přišla ve 42. minutě. Z autového vhazování se míč dostal k hostujícímu Vostálovi, ten vypálil a gólman míč vyrazil přesně na nohu dobře postaveného Ladislava Kovačíka, který se na branku ani moc nenadřel - 0:1

Hosté navýšili vedení

Prvních deset minut příliš vzruchu ve Ždírci nepřineslo, za zmínku stojí snad jen nepovedená střela Juraje Kozáka. Druhý gól přišel jako blesk z čistého nebe. Běžela 55. minuta zápasu, Fous vykopl dlouhý nákop na Ladislava Kovačíka, ten si všiml vyběhnutého Průši a z půlky vypálil. Míč se po prvním odrazu odrazil přesně pod břevno a bylo to 0:2. Domácí se po druhém obdrženém gólu do hostů "zakousli" se snahou o snížení či vyrovnání, měli několik rohových kopů a dalších standartek, ale ne a ne se prosadit. Hosté měli otevřené prostory díky útočným snahám domácích, jeden brejk jim ke konci zápasu vyšel. Střídající Martin Chroustovský našel dalšího náhradníka Marcela Bendu, ten přesně nacentroval na hlavu Juraje Kozáka, který už neměl problém v 83. minutě stanovit konečně skóre na 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždírec
Petr Tlačbaba, útočník:

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma, vedoucí: "V prvním poločase jsme mohli proměnit i další šance, což se nepovedlo, a po první půli to bylo jen 1:0 pro nás. Ve druhém poločase jsme se uklidnili šťastnou brankou Kovačíka, bohužel až tak, že poté měli domácí několik nebezpečných rohů. Po tlaku domácích jsme proměnili hned tu první akci, když hlavičkoval Kozák, myslím, že po většinu utkání jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli."



Sestavy


TJ Ždírec
O. Průša [-] - B. Fiala [-] (55. P. Tlačbaba [-] ) , L. Pospíchal [-] , L. Záškoda [-] (64. V. Fiala [-] ) , R. Hanus [-] - J. Bucl [-] , J. Vampola [-] , R. Forman [-] , O. Jaroš [-] - P. Horáček [-] , P. Čermák [-]

TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - L. Kovačík [-] (81. M. Chroustovský [-] ) , P. Cibulka [-] , K. Hula [-] , J. Lupač [-] - D. Cabúk [-] (55. O. Raček [-] ) , M. Horáček [-] , L. Vostál [-] , M. Karol [-] - J. Kozák [-] , L. Widerlechner [-] (64. M. Benda [-] )

ŽK: 64. J. Vampola , 64. J. Bucl , 64. R. Hanus .
Hráči zápasu: J. Kozák , P. Cibulka .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.