Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice B doma prohrála s Rapoticemi


0

V prvním nedělním utkání přivítala Bystřice B o krásném nedělním dopoledni Rapotice. Hosté podruhé za sebou vyhráli výsledkem 3:2 a vzdálili se setupovým vodám, kdežto v Bystřici musejí být ve střehu a doufat v zaváhání soupeřů před ní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice B udeřila hned v páté sekundě

Utkání se rozeběhlo a ani se diváci nestačili posadit a auž se měnilo skóore na ukazateli, kdy domácí Bystřice šli zásluhou Sklenáře Z. do vedení 1:0. Hostující hráči však nesklopili hlavu a naopak je paradoxně branka nakopla a již v 6 minutě utkání bylo vyrovnáno zásluhou Sobotky 1:1. Domácí po nádherné akci Radka Horáka - Zdenka Sklenáře se prosadil M. Svoboda v 27 minutě a domácí znovu vedly 2:1. Do konce poločasu se žádný z celků již neprosadil a domácí šli do kabin spokojenější.

Rapotice v závěru otočily celé utkání

Druhý poločas začal a fotbalisté se prosazovali pouze sporadicky, domácí drželi vedení v zápase až do 80 minuty, kdy se znovu prosadil v zápase M. Sobotka a bylo vyrovnáno 2:2. To však nebylo vše a pro Bystřici bylo ještě hůře, to když v 86 minutě se prosadil Matoušek a otočil celé utkání ve prospěch hostů z Rapotic na 2:3. Rapotice vyhráli tímto výsledkem již podruhé v řadě, v minulém kole doma porazily Moravec také v závěru stejným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
trenér Dejožka: Nemám slov.

FC Rapotice
Aleš Kolařík vedoucí družstva: Začátek zápasu ovlivnilo hned v páté vteřině pochybení asistenta rozhodčího číslo dvě. Domácí zkusili nachytat našeho brankáře, ale dlouhý míč se odrazil před čáru naší branky. Asistent rozhodčího, který ze svého postavení, asi dvacet metrů od půlící čáry, situaci nemohl vidět, gól uznal. Tato nepříjemnost pro nás byla velkou zkouškou. Nerozhodila nás, ale naopak nakopla k velmi dobrému výkonu. Dokázali jsme brzy vyrovnat a aktivní hrou jsme si vytvořili dvě, tři dobré šance. Neproměnili jsme je a soupeř nás potrestal. Ve druhé půli byla Bystřice mírně lepší a mohla přidat třetí branku. Šance domácích jsme přežili a sami jsme v závěrečné desetiminutovce otočili výsledek, který nás přiblížil záchraně. Jsme spokojeni s naším výkonem, a také s tím, že jsme těžký zápas dokázali otočit.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Špatka [-] , M. Svoboda [-] , V. Svoboda [-] , D. Zítka [-] , O. Hájek [-] , O. Urbánek [-] (86. R. Prüger [-] ) , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] (46. M. Horák [-] ) , A. Korbička [-] , R. Horák [-]

FC Rapotice
A. Ješina [-] - J. Illek [-] , P. Opálka [-] , J. Matoušek [-] , M. Laš [-] , P. Matoušek [-] (86. J. Miko [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Laš [-] (46. M. Dobeš [-] ) , M. Jašek [-] , M. Klusák [-] (90. J. Tesař [-] ) , T. Švarc [-]

ŽK: 60. R. Špatka , 90. V. Svoboda - 20. M. Laš , 55. P. Matoušek , 89. M. Klusák .
Hráči zápasu: M. Sobotka .
Místo: Bystřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: TERBER Ondřej - REICH Milan, FRIDRICHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.