Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si i nadále drží druhé místo v tabulce


0

Domácí si zejména ve druhém poločase hravě poradili s předposledním Budíkovem, kdy ještě mnoho svých šancí neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kavka svou šanci neproměnil, a tak trestali domácí

V první půlhodině hry bylo k vidění vcelku vyrovnané utkání, kdy hosté vědomi si sestupu hráli i tak zajímavý fotbal a dokázali si vypracovat několik gólových příležitostí, kdy největší si za ně vytvořil jejcih nejlepší střelec Kavka. Ten postupoval sám na gólmana domácích, překonat ho však nedokázal. Své šance si dokázali vypracovat i domácí, kteří nehodlali zůstat pozadu a soupeři tak odpověděli. Nakonec chotěbořští ukázují, proč jsou na druhém místě tabulky a dostávají se do vedení ve 24. Minutě O. Bělovským. Do poločasu už však žádná další branka k vidění nebyla.

Domácí ve druhém poločase rozhodli

Druhý poločas už byl ve znamení domácích, kteří nakonec dokázali v 60. minutě přidat svojí druhou branku a po třech zápasech, kdy vyhráli vždy 1:0 bylo rozhodnuto, že v dnešním zápase tomu bude jinak. Tímto gólem se domácí už uklidnili a hru ovládli. I přes jejich další velké zahazování šancí si nakonec připsali čtyř gólové vítězství, kdy za Chotěboř další dvě branky vstřelili v 66. minutě opět Bělovský a v 72. minutě M. Běloušek. Po těchto gólech už domácí soupeře nepustili do žádných šancí a zápas se už v poklidu dohrával.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: První poločas byl takový stresový, kdy naše hra nebyla úplně nejlepší. Moc jsme chtěli a přitom jsme dělali hodně chyb. Po druhé brance ve druhém poločase už jsme zápas v pohodě dohráli a soupeře do ničeho nepouštěli. K vidění byl však opět náš koncert neproměněných šancí.




Sestavy


FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - J. Novák [-] (61. P. Češík [-] ) , F. Janda [-] , T. Kohout [-] , M. Pfeffer [-] (55. M. Pospíšil [-] ) , M. Běloušek [-] , O. Bělovský [-] (66. P. Ledvinka [-] ) , F. Tůma [-] , R. Fiala [-] , R. Odvářka [-] , J. Neuvirt [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - T. Bláha [-] , M. Vodrážka [-] (78. J. Bleha [-] ) , M. Wallisch [-] , M. Zet [-] - M. Kovář [-] , T. Prokop [-] , K. Grant [-] , T. Šeda [-] , J. Zour [-] - L. Kavka [-]

ŽK: 59. M. Vodrážka .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 56. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - STRAKA Karel, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.