Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec deklasoval Budíkov


Branky


0

Střelecké hody byly k vidění na hřišti Budíkova. Domácí sice do poločasu stačili ještě srovnat skóre zápasu, hosté se však ve druhém poločase rozstříleli a nakonec se zastavili až na čísle osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stačili do poločasu srovnat

Kostelečtí na hřišti soupeře začali velmi aktivně, kdy už v 8. minutě zápasu mohl Páral přehodit domácího gólmana, avšak po nahrávce Nikodýma trefil pouze Bláhu a o několik minut později Vavroušek vůbec netrefil bránu Budíkova. V 15. minutě se Vavroušek ocitl v další šanci, po prostrčení míče od Smejkala, ale střílel opět mimo branku. V 16. minutě přišla kýžená branka pro hosty, když Smejkal zatáhl míč a po jeho následné přihrávce gól vstřelil M. Sekan. V 20. minutě už se prosazuje sám M. Smejkal po indiviuální akci, kdy si gólman domácích nedokázal poradit s jeho následnou střelou. Po tomto nadějném vedení se hosté nechali mírně ukolíbat, čehož dokázali využít hráči Budíkova. Ve 30. minutě za ně dokázal snížit L. Kavka a těsně do poločasu ten samý hráč dokázal stav dokonce srovnat po centru Zeta. Do kabin se tak i přes velký nástup Kostelce odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Kostelec nakonec nadělil Budíkovu "osmičku"

 Do druhého poločasu nastoupil Kostelec po velké domluvě v kabinách od trenéra jako vyměněné mužstvo a už ve 47. minutě se O. Lapešem dostává opět do vedení, když tento hráč dokázal zužitkovat nahrávku Doležala a o dvě minuty později vstřelil svojí druhou branku v zápase Smejkal. Od této chvíle se zápas už pouze dohrával a hosté předváděli pohlednou kombinační hru. V 50. minutě postupoval sám na gólmana Smejkal. Místo střely však volil ještě prostrčení na Doležala, ten však v zakončení selhal. V 53. minutě F. Novák prošel přes celé hřiště a po pěkném sólu dal domácím pověstného bůra. V 63. minutě střílí svojí první branku po několika pokusech konečně také J. Vavroušek. K vidění byla následně pumelice ze 30 metrů od Lapeše, který však trefuje pouze tyč brankové konstrukce domácích. Závěrečné góly zápasu ze strany hostů dávají v 82. a 85. minutě M. Sekan a V. Lukšů, který dokázal přehodit gólmana Budíkova. Domácí dokázali už pouze minutu před koncem zápasu korigovat stav M. Wallischem.



Ohlasy k zápasu



SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Ve velmi dusném počasí nás čekal těžký zápas proti Budíkovu, za který jsem dříve hrával a mám zde kamarády. Je mi líto, že jsou na sestup a bylo to tak pro mě nepříjemné utkání. Začali jsme však aktivně a dostali se do vedení. Na začátku jsme si řekli, na co si od domácích máme dávat pozor, to jsme však nesplnili a oni do poločasu vyrovnali. Po vyříkání chyb v kabině jsme po chvilce vstřelili další branky a nakonec dokráčeli k vítězství. Pro nás byl tento zápas jednoznačná povinnost, kdy nám více svědčí zápasy venku. Hráli jsme svojí hru, kdy bych se však pozastavil nad prvním poločasem, kdy jsme nechali vyrovnat Kavkou, na kterého jsem před zápasem upozorňoval.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Páša [-] (80. T. Bleha [-] ) , M. Zet [-] , M. Wallisch [-] , M. Vodrážka [-] - J. Novák [-] (69. F. Bernard [-] ) , T. Prokop [-] (53. J. Bleha [-] ) , J. Zour [-] , M. Kovář [-] - T. Bláha [-] , L. Kavka [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - L. Nikodým [-] (48. J. Šmahel [-] ) , V. Páral [-] , M. Sekan [-] , O. Lapeš [-] , D. Doležal [-] , J. Vavroušek [-] (67. V. Lukšů [-] ) , M. Smejkal [-] , M. Kružík [-] , A. Procházka [-] , F. Novák [-]

Hráči zápasu: J. Zour - M. Smejkal .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - PORUPKA František, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.