0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Košetice si poradily s Černovicemi


Branky


24. D. Růžička (vl.) , 67. L. Hanousek , 83. J. Starý
0

Domácím se v posledních zápasech nedaří, kdy nejsou schopni navázat na výkony z počátku jarní sezony a připisují si tak tímto zápasem třetí porážku v řadě. Hosté se naopak nenechali zaskočit euforií z postupu a přidali si do své sbírky další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice darovaly hostům vedení, když si vstřelily vlastní gól

S vedoucími Košeticemi sehráli černovičtí fotbalisté nejslabší utkání jarní části sezóny. Zezačátku zápasu si sice vypracovali mírnou převahu a nějaké gólové příležitosit ty však proměnit nedokázali. O jejich zmaru rozhodla již 24. minuta a nekompromisní vlastní gól Růžičky, poté co košetický T. Vejsada na polovině hřiště vybojoval míč a z pravé strany se snažil centrem najít Papeže. Tento gól následně ovlivnil i další průběh hry a počínání domácích hráčů. Vyjímečnými záchvěvy snahy domácích byly pouze hlavičky Kubů a Kollera, které však těsně minuly branku Jíši. Ten v zápětí dokázal vychytat tvrdou střelu J. Míky. Ve 40. minutě nastřelil pouze břevno ve vyložené příležitosti Vlach, který postupoval sám na gólmana Košetic.

Košetice dvěma brankami rozhodly o vítězi zápasu

Do druhého poločasu nastupovali hosté prakticky v deseti hráčích, když museli zraněného Z. Suka vysounout do útoku, jelikož neměli jediného hráče na střídání. Ten se zde snažil pro Košetice podržet balón. V 67. minutě byla  snaha domácích o vyrovnání zhacena zbytečnou chybou jejich obrany a brankáře při rozehrání trestného kopu. Z této chyby vyplývající brankové příležitosti využil L. Hanousek, když se zahraném kopu Papežem trefil hlavou. V závěru utkání v přemíře snahy o vstřelení gólu opět chybovala obrana Černovic, čehož mazácky využil J. Starý, který po pěkné kombinaci hostů od jejich vápna na jeden dotek posílá balón po zemi k tyči. V utkání se spoustou okének ve hře domácí podlehli vyzrálejšímu soupeři, čímž si stačili zkomplikovat jistotu udržení krajské soutěže a budou je tak čekat ještě závěrečné boje.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Domácím se hra nedařila, i přesto si vytvořili v prvním poločase několik brankových příležitostí, které však neproměnili. Vyrovnání zkomplikovala 67. minuta a dohraný trestný kop košetických hráčů. V závěru jsme se hnali za vstřelením branky, což soupeř dokázal potrestat.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Vzhledem k tomu, že jsme do Černovic odjeli v 11 lidech, kdy svůj zápas hrálo souběžně naše béčko, dopadlo to nakonec dobře. První poločas byli sice domácí lepší, ale neměli moc šancí. Druhý poločas jsme byli už jasně lepší my a domácí do ničeho nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - L. Koller [-] , D. Růžička [-] , P. Jůn [-] (86. V. Hůlka [-] ) - P. Krejčí [-] , J. Míka [-] (78. R. Pěnka [-] ) , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-] , R. Kubů [-] -

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Paťha [-] , M. Dvořák [-] , Z. Tržil [-] , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , L. Hanousek [-]

ŽK: 42. J. Míka - 36. Z. Suk , 89. V. Vlk .
Hráči zápasu: T. Kohout - T. Vejsada , M. Dvořák , L. Hanousek .
Místo: Černovice. Počet diváků: 92. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.