0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si připsala další jednogólové vítězství, tentokrát s posledním Pacovem


Branky


0

Hosté z Chotěboře se i nadále drží na druhém místě tabulky, naopak pacovští se pomalu mohou začít loučit s dosavadní třídou, jelikož se po své další porážce drží na beznadějné poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka k vidění nebyla

Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří drželi balón více na svých kopačkách. Z toho také vyplynula první šance zápasu, v podání R. Vítamvás, jehož střelecký pokus však dobrým zákrokem zlikvidoval gólman hostů. Po dvaceti minutách hrací doby se však podání obou týmů vyrovnalo a své šance si dokázali vytvořit i hosté, proměnit je však nedokázali ani oni. Do kabin tak obě mužstva odcházela za nerozhodného stavu, kdy se v některých částech první půle několikrát více povídalo než hrálo.

Kohout rozhodl o výhře hostů

Do durhého poločasu už do utkání vstupovali v lepším rozpoložení hosté a udržovali si mírnější převahu. V 63. minutě Chotěboř střílí úvodní branku utkání poté, co se dle domácích jednalo o otočený faul. Rozhodčí byl nicméně jiného názoru, a tak se následně T. Kohout pěknou střelou hlavou trefuje do šibenice brány Pacova. Od 70. minuty museli domácí prostřídat své hráče a dále už v jejich týmu nebyla síla něco s průběhem zápas udělat a hosté si tak své hubené vítězství udrželi až do závěru zápasu, kdy do konečného hvizdu mohli své vedení ještě několika šancemi navýšit.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: K vidění bylo vyrovnané utkání, ve kterém byli šťastnější hosté, kteří dali góla po vymyšleném faulu. Nás sice několikrát pdoržel náš gólman a měli jsme také nějaké šance, ale odcházíme bohužel opět bez bodu.

FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Na soupeři bylo prvních dvacet minut vidět, že má posily z áčka, kdy držel balón více na svých kopačkách. Poté se hra vyrovnala a ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit branku. Jinak to byl dnes celkem slušný fotbal, který jsme odbojovali a sehráli poctivě hlavně vzadu.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Miskai [-] , P. Šauer [-] (40. R. Doležal [-] ) , J. Kerouš [-] (71. J. Ježek [-] ) , O. Bártů [-] , L. Šlechta [-] (81. J. Kuran [-] ) , J. Pražák [-] , Z. Rybčák [-] , P. Gavrecký [-] , R. Vítamvás [-] , O. Svoboda [-]

FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - D. Čapek [-] , M. Málek [-] (57. R. Fiala [-] ) , J. Neuvirt [-] - F. Tůma [-] , M. Pfeffer [-] , T. Kohout [-] , O. Bělovský [-] (89. P. Ledvinka [-] ) - P. Krédl [-] (22. J. Novák [-] ) , F. Janda [-] , J. Šimoňák [-]

ŽK: 38. O. Svoboda , 64. R. Vítamvás , 87. P. Gavrecký - 87. J. Neuvirt .
Hráči zápasu: J. Pachta - P. Chalupa , T. Kohout .
Místo: Pacov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BESEDA Petr - NENADÁL Pavel, BLAŽEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.