0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:00

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř se radovala gólem v závěru


Branky


0

V Novém Rychnově bylo k vidění bojovné utkání mezi soupeři z opačných stran tabulky, které moc šancí nepřineslo. Ze zápasu nakonec odcházejí šťastnější hosté, kteří výsledek na svou stranu zvrátili až v posledních vteřinách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka k vidění nebyla

První poločas bylo na hřišti Rychnova k vidění vyrovnané a bojovné utkání, ovšem s minimem gólových šancí na obou stranách. Za domácí měl své dvé šance M. Faltýnek, při obou však těsně minul brankovou konstrukci hostů. Diváci si tak v této části hry na moc nepřišli a obě mužstva se do kabin odebrala za nerozhodného stavu.

Hosté strhli utkání na svou stranu v závěru zápasu

Druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu z toho prvního. V 57. minutě za hosty branku domácích ohrozil J. Šimoňák, jeho střelecký pokus ovšem dokázal pokrýt brankář Faltýnek. Domácí o sobě dali vědět z protiútoku, kdy M. Mugrauer postupoval sám na gólmana Chalupu, ten však jeho střelu dokázal napoprvé vyrazit. Ovšem pouze opět k tomuto dotyčnému hráči. Mugrauer však pohrdl i v zápětí když dostal druhý pokus, to však netrefil prázdnou branku, přičemž poslal míč těsně vedle tyče. V 85. minutě byl k vidění rohový kop domácích. Po pěkné střele hlavou od V. Mareše však jeho šanci domácí obránce dokázal vykopnout z brány. Nastali ovšem dohady, když hráči Rychnova už viděli míč za brankovou čarou. Hlavní rozhodčí tuto branku nejprve uznal, ale následně na pokyn pomezního byl gól zrušen a následoval nadále nerozhodný stav. Tentokrát pouze ale už jen pět minut, kdy po po zahraném rohu hostů v podání Jandy míč dokázal do brány dotlačit jeden z dua R. Fiala - P. Ledvinka. Gól byl rozhodčími nakonec připsán Ledvinkovi. Domácí mohli ve zbylích vteřinách ještě srovnat, když M. Faltýnek dotlačil míč do sítě, poté co vyhrál souboj s brankářem hostů. Tento gól Rychnovu však opět uznán nebyl, pro rozhodčími viděný faul na brankáře. Vítězství si tak nakonec připsal hostující tým.

 



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Byl to remízový zápas se šťastným koncem. Poslední dva zápasy jsme hráli výborně, ale bohužel prohráli. V dnešním bojovném utkání, když jsme hráli špatně, se nám podařilo v 90. minutě vystřelit vítězství.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] (85. P. Barták [-] ) - M. Chalupa [-] , M. Mugrauer [-] , M. Čech [-] , M. Loskot [-] , M. Faltýnek ml. [-] , V. Březina [-] , D. Karpíšek [-] , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] , V. Mareš [-]

FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - R. Odvářka [-] , P. Chlad [-] , P. Krédl [-] (57. F. Janda [-] ) , J. Neuvirt [-] , T. Kohout [-] , M. Pfeffer [-] , F. Tůma [-] , R. Fiala [-] , M. Málek [-] (77. P. Češík [-] ) , J. Šimoňák [-] (90. P. Ledvinka [-] )

ŽK: 14. O. Kratochvíl , 92. M. Mugrauer - 72. M. Pfeffer , 73. J. Neuvirt .
Hráči zápasu: M. Faltýnek st. - R. Odvářka , T. Kohout .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.