1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice otočily zápas v Novém Rychnově a další ztrátu nepřipustily


Branky


0

V Novém Rychnově byl k vidění zápas dvou poločasů, kdy po nadějné první polovině ze strany Rychnova přišla pro domácí zlomová druhá půle, ve které inkasovali dvě branky a přenechali Košeticím všechny tři body. Ty si díky zaváhání Mírovky v zápase s Lípou vytvořili po tomto kole dvoubodový náskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šanci zužitkovat nedokázali, a tak hosté nakonec zápas dokázali zvrátit na svou stranu

Do prvního poločasu vstoupili lépe domácí, kterř si v celém jeho průběhu udržovali míč více na svých kopačkách a byli aktivnější v kombinaci. Do vedení se dostali už v 15. minutě zápasu, kdy chybu hostující obrany s brankářem potrestal M. Faltýnek. Rychnov se i nadále hrnul do útoku, ale šance V. Březiny a M. Faltýnka už jeho hráči zužitkovat nedokázali, když se jim ve 32. minutě nepodařilo dostat se do vedení. První půle tak dopadla veseleji pro domácí, kteří odcházeli do kabin s hubeným vedením. Do druhého poločasu se hra úplně obrátila, kdy aktivnější začali být hosté a hýřili snahou o obrat utkání, který se jim nakonec také povedl. Nejprve předvedl pěkný průnik a střelu T. Vejsada, jehož střelu však dokázal domácí brankář ještě vyrazit, ale pouze k Z. Tržilovi, který míč v 66. minutě dopravil do prázdné brány. Obrat Košetice dokonaly po rohovém kopu v 81. minutě, při kterém se hlavou dokázal prosadit L. Hanousek, když se míč odrazem od země dostal do brány.

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Dnes to bylo utkání dvou poločasů. Domácí byli lepší v první půli a hosté v té druhé, kdy dokázali otočit výsledek. Jinak jsme předvedli dobrou kolektivní hru.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Tradičně jako tři poslední zápasy venku jsme soupeři darovali gól. Začali jsme hrát až ve druhé půli, kdy nám to domácí umožnili zataženou hrou.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - M. Loskot [-] , M. Mugrauer [-] , M. Hájek [-] (76. P. Slavík [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] , O. Kratochvíl [-] , V. Březina [-] , V. Mareš [-] , T. Faltýnek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Karpíšek [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - Z. Tržil [-] , P. Paťha [-] (65. P. Machovec [-] ) , T. Kadlec [-] , V. Vlk [-] (90. M. Čermák [-] ) , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 82. J. Kratochvíl , 82. M. Faltýnek ml. - 57. T. Kadlec , 69. Z. Tržil , 78. A. Vejsada , 86. Z. Suk .
Hráči zápasu: T. Faltýnek - L. Hanousek , L. Kubů .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - PFEIFER Michal, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.