Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka dala Černovicím gólový nášup


Branky


0

Mírovka se touto vysokou výhrou na půdě Černovic a díky dalšímu zaváhání dosavadního lídra tabulky dotáhla na Košetice, kteří už jsou tak první pouze o skóre. Černovice naopak poprvé na jaře prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly od hostů byl teprve začátek

Začátek zápasu byl oboustranně opatrný s mírnější aktivitou hostů. Do první vážnější situace se však po zaváhání stopera Mírovky dostali domácí. Jejich útočník však místo střely volil přihrávku na v ještě lepší pozici stojícího hráče, který však v koncovce totálně selhal. Již v 5. minutě přišla první šance hostů, když špatně vyběhl na kluzký míč brankář Pistulka, rychlonohý Valášek však nabídnutou brankovou příležitost nevyužil. V 8. minutě už se však F. Valášek radovat mohl. Po krásném uvolnění ve vápně umístěnou střelou k tyči nedává domácímu gólmanovi šanci. Hned v zápětí se v další obrovské šanci ocitá ten samý hráč, tentokrát však ve velkém čtverci domácích netrefuje míč, tak jak by si přál a ten se následně dostává k R. Němcovi, který střelou z úhlu míjí vzdálenější tyč domácí svatyně. V 16.minutě se po chybě domácího stopera Kollera dostává k míči P. Lacina, který dobře ve vápně viděl R. Němce. Tomu však chyběl důraz v zakončení. Další gólová šance Mírovky přichází v 36. minutě, kdy P. Lacina vybídl krásným průnikovým pasem ke skorování J. Kaplana, kterému však střela nesedla a balón skončil vedle brány. Ve 42. minutě přichází přichází druhý gól Mírovky, kdy po hezké kombinaci z levé strany F. Valášek potáhl balon, který dále posunul na rozběhnutého R. Němce a ten přesným centrem nachází v pokutovém území domácích hlavu J.Kaplana, který bezpečně proměňuje. Tím stanový i poločasový výsledek utkání, ve kterém byla k vidění oboustranně vyrovnaná, rychlá, kombinační hra.

 

 

Ani výborně kopnuté trestné kopy Paclíka domácím v utkaní k bodům nepomohly

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří již ve 48. minutě opět Valáškem po dlouhém úniku R. Němce a zpětné přihrávce pod sebe, rozvlnili síť domácího Pistulky. Hned poté domácí Vlach ve vyložené brankové příležitosti zklamal a přestřelil brankovou konstrukci, což provedl i v 57. minutě po přihrávce od M. Netopilíka a vlastním sólu z poloviny hříště hostující Kaplan, pokoušející se přelobovat gólmana domácích. V té době jako by docházeli domácím síly, kupili chyby v rozehrávce a nedokázali kloudně vystřelit na branku Berkyho. Po pár minutách se tak hosté mohou nakonec radovat i počtvrté, když po zmatku v domácím pokutovém území tečuje stoper Černovic Koller střelu do vlastní branky. V této chvíli patřilo utkání hostům z Mírovky, kteří to potvrdili svou pátou brankou, kdy F. Valášek kompletuje hattrick obstřelem gólmana z hranice pokutového území. O pět minut později se vytáhl domácí gólman Pistulka,který bravurně zneškodnil trestný kop J.Kaplana a následně zazdil sovu tutovku ten samý hráč, když po přesném míči z pravé strany po úniku P. Laciny z hranice malého vápna přestřelil. O pět minut později se ke slovu dostávají domácí, kteří korigují na 1:5 po přesné střele z trestného kopu zahrávaného Paclíkem, který vymetl šibenici branky. V 82. minutě se domcí prosazují dokonce podruhé, když Míka J. potrestal nedůraz a chybu obrany Mírovky. Stejná chyba se však o minutu později opakuje i na straně Černovic, čehož na druhé straně využívá J. Kaplan a zvyšuje na 2:6, poté co si ve vápně položil obránce a vzápětí i gólmana a se zakončením do prázdné brány už neměl žádný problém. Poslední slovo si však berou domácí a jmenovitě znovu útočník Paclík, který opět precizně zahraným trestným kopem stanovuje konečný výsledek na 3-6.          

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Brzo jsme prohrávali, přesto jsme po celý první poločas předváděli vyrovnanou kombinační hru. Branka ve 48´hry nás záhy položila, později se přestala hra dařit, mladí rychlonozí útočníci soupeře nás přehrávali. Hrozivý stav skóre korigoval v závěru utkání dvěma proměněnými přímými kopy Paclík. Mírovka vyhrála zcela zaslouženě.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do zápasu jsme šli s pokorou, ale s vírou ve vlastní schopnosti a s touhou navázat na předešlá utkání, kdy jsme byli úspěšní. Vzhledem ke karetnímu trestu z předchozího zápasu jsem musel udělat jednu změnu v sestavě, kdy vykartovaného Michala Martínka zastoupil v minulém kole chybějící Daniel Dvořák. Myslím si, že v celém utkání jsme byli lepším týmem, domácí jsme přehrávali v důrazu, rychlosti, práci s míčem a skóre utěšeně narůstalo v náš prospěch, až na 0-5. Poté jsme zbytečně v určitých fázích polevili a nechali domácí po našich chybách a kvalitně zahraných trestných kopech domácího Paclíka korigovat stav. Chtěl bych celý svůj tým pochválit a až na pár nedůsledností, jsem s výkonem maximálně spokojen. Dali jsme krásné goly a spousty šancí jsme ještě neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - L. Stark [-] (78. V. Hůlka [-] ) , P. Jůn [-] , D. Růžička [-] , L. Koller [-] , B. Bíro [-] (82. P. Vránek [-] ) - V. Míka [-] , T. Kohout [-] , J. Míka [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - F. Valášek [-] , R. Němec [-] , P. Lacina [-] (77. P. Dvořák [-] ) , L. Semelka [-] , J. Mejstřík [-] , J. Kaplan [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] , D. Dvořák [-] , J. Rásl [-] (70. J. Hejl [-] )

ŽK: 49. J. Vlach , 73. P. Jůn - 33. J. Rásl .
Hráči zápasu: Š. Paclík - J. Kaplan , F. Valášek .
Místo: Černovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - DOSKOČIL Pavel, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.