Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka se výhrou nad Budíkovem dokázala dotáhnout na čelo tabulky


Branky


19. R. Němec , 30. F. Valášek , 38. F. Valášek , 57. F. Valášek , 73. P. Lacina - 28. L. Kavka (p.) , 61. T. Prokop , 82. L. Kavka
0

Domácí, tímto pro ně důležitým vítězstvím, dokázali stáhnout ztrátu na vedoucí tým z Košetic. Ten jim napomohl, když dokázal na půdě Humpolce získat pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírovka se v prvním poločase dostala do dvougólového vedení

Již první minuty prvního poločasu ukázali, že Mírovka je na domácím hřišti na soupeře velmi dobře připravena a šance na body pro Budíkov budou jen za přispění velmi dobrého a bezchybného výkonu celého týmu Rovnosti. Budíkov však už od samého začátku zápasu nestíhal pokrývat domácí hráče, kteří byli ve všech směrech jednoznačně lepší a bylo jen otázkou času, kdy se domácí tým prosadí. Na první gól se skutečně nečekalo dlouho, když v 19.minutě po pěkné akci přes domácího kapitána M. Netopilíka putoval míč na rozběhnutého J. Kaplana, který z pravé strany přihrávkou pod sebe výborně našel R. Němce. Ten se  následnou utaženou střelou placírkou nemýlil. Hned vzápětí se mohli domácí radovat podruhé, ale F. Valáška vychytal gólman Budíkova Bláha, když zneškodnil jeho gólovou hlavičku po přesném rohu R. Němce. Po obdrženém gólu se Budíkovští snažili odpovědět a to se z ojedinělé akce povedlo zásluhou Romana Smereky, který neohroženě podstoupil souboj s domácím brankářem, jenž ho fauloval ve vápně. Z následně nařízeného pokutového kopu vyrovnal L. Kavka ve 28.minutě zápasu. Vyrovnávací branka dávala Budíkovským šanci se zápasem něco udělat, ale domácí tým se nesložil a pokračoval ve stejném tempu jako před vyrovnávacím gólem. Radost z vyrovnání však hostům netrvala dlouho. Již za dvě minuty Mírovka dokázala vstřelit svou druhou branku utkání, poté co zahrával rohový kop L. Semelka a míčem našel úplně volného Valáška, který měl před sebou prázdnou branku a pohodlně skóroval hlavou. Za stavu 2:1 pro domácí se do samostatného úniku dostal hostující Kavka po ideálním pasu Aleše Rokose, ale včas vyběhnuvší domácí brankař Berky šanci zlikvidoval. Do konce prvního poločasu se domácím podařilo ještě jednou prosadit a to za přispění zmatků v hostující obraně, kdy svůj druhý gól v zápase vstřelil za přispění odrazu míče Valášek.

 

Aktivnější domácí zápas nakonec dotáhli do zdárného konce

Do druhého poločasu vstoupil Budíkov v pozměněném rozestavení na tři útočníky ve snaze se zápasem ještě něco udělat. Ale začátek druhého poločasu i přesto patřil domácímu týmu, který dostával hostující obranu pod tlak presinkem. Z velmi pohledné akce na jeden dotek z 55. minuty, poté co domácí gólman Berky našel na levé straně Němce, který z první našel za obranou soupeře Valáška, se prosadil střelou přes hostujícího brankáře Bláhu poslední zmiňovaný, jenž završil svůj hattrick. Po čtvrté obdržené brance to vypadalo s Budíkovem bledě. Za pokračující domácí převahy se dostal hostující tým k rohovému kopu, který zahrával Smereka a přesným centrem našel úplně volného T. Prokopa, který byl nehlídán a pohodlně hlavou poslal míč k levé tyči domácí branky. Po snížení se ovšem Budíkovští nepoučili, nedokázali zabrat a dostat domácí tým pod tlak z kterého by mohl přijít kontaktní gól. Naopak Mírovka přidala pátý gól, který vstřelil Lacina, poté co R. Němec unikl po levé straně hřiště a předložil mu přihrávku přes střed celého velkého vápna. Tím Mírovka definitivně zhatila naděje Budíkova na body. Konečnou podobu výsledku dal L. Kavka, který se prosadil po přihrávce Romana Smereky střelou k pravé tyči.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Cílem v dnešním utkání bylo potvrdit tříbodový zisk z Pacova a rehabilitovat se před našimi diváky z prvního nevydařeného zápasu s Novým Rychnovem. V dnešním utkání bylo naším cílem získat 3 body a potvrdit stoupající formu, což se podařilo a klukům patří dík. Od první minuty jsme měli utkaní pod kontrolou a dali jsme krásné branky. Diváci si určitě přišli na své, osm golů v jednom zápase se jen tak nevidí, pro mě to je ale důvod trochu k zamyšlení a kluky musím trochu pokárat, kdy v průběhu utkání přijde uspokojení, ztráta koncentrace a výsledkem jsou zbytečné chyby a góly v naší síti.

TJ Rovnost Budíkov
Kavka Lukáš - trenér: Tento týden jsme měli na programu zápas v Mírovce, kam jsme odjížděli s odhodláním porvat se o body a domácím nic nedarovat. Bohužel již v sobotu ráno před zápasem se začali plány rozpadat, když začali přicházet omluvenky od některých hráčů, kteří měli nastoupit v základní sestavě. Potřebovali jsme urvat tři body po předchozím zpackaném domácím utkáním s Novým Rychnovem, aby jsme si zachoval šanci na záchranu v této soutěži. Avšak od začátku zápasu jsme tahali za kratší provaz a nedokázali se vyrovnat domácímu týmu v žádné činnosti. Ve všech směrech byla Mírovka lepší a zaslouženě vyhrála. Budíkov podal nejhorší výkon od začátku jarní části soutěže – tímto přístupem a herním projevem se o záchranu v této soutěži nehraje.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - F. Valášek [-] (89. P. Heřmánek [-] ) , R. Němec [-] (79. P. Dvořák [-] ) , P. Lacina [-] (90. F. Hejkal [-] ) , L. Semelka [-] , J. Mejstřík [-] , J. Kaplan [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] , M. Martínek [-] , J. Rásl [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Zour [-] , F. Žáček [-] , M. Vodrážka [-] - T. Šeda [-] (46. J. Novák [-] ) , A. Rokos [-] , P. Nimoh [-] , T. Prokop [-] , M. Kovář [-] - R. Smereka [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 23. M. Martínek , 66. F. Valášek - 44. F. Žáček . ČK: 85. M. Martínek .
Hráči zápasu: F. Valášek .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 82. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - BOUDA Josef, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.